Nordiske Møbler & Boheme Interiør

3-7 Leveringsdage

Fri fragt over 2000 DKK

Stort udvalg

14 dages returret

Velkommen til Nobostyle

Hos Nobostyle er vi vilde med boheme interiør og den hyggelige atmosfære det kan skabe i alle hjem. Vi har samlet en masse juveler fra vores forretningsrejser i Indonesien og Asien, som vi ved er perfekte at sammensætte med vores nordiske møbler.

 

Showroom i Lynge på Vassingerødvej 105

Book en tid på Tlf. +45 28 51 00 03

Bæredygtige møbler

Vi har et stort udvalg af flotte og rustikke nordiske møbler fra danske byggepladser. Hos Nobostyle går vi op i genbrug og derfor er vores kabeltromler, paller og traller alle nogle vi har håndvalgt og sorteret nøje inden anskaffelse. Når man kombinerer nordiske møbler med boheme interiør, får man det bedste fra begge verdener. Hos Nobostyle går vi op i genbrug og derfor er vores kabeltromler, paller og traller alle nogle vi har håndvalgt og sorteret nøje inden anskaffelse.

One of a kind

Vi har et stort udvalg af fåreskind fra både Gotland og Grønland. Alle vores skind er fra fritgående får i den barske Skandinaviske natur. Find den perfekte kombination af barsk natur, møbler med historie og unikt boheme interiør, som ingen andre har. Vi har et stort udvalg af flotte og rustikke nordiske møbler fra danske byggepladser. Se vores sortiment af Sildebensborde, Kabeltromler og en masse Brugskunst fra mellemøsten.

3-7 Hverdage

Fri fragt 2000 DKK

Stort udvalg

14 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os