Brands

 

 

Raw Circle går ind for genbrug. Derfor får vi alle vores materialer fra stilladspladser og murerfirmaer. Vi laver møbler af brugte stillads traller, kabeltromler, paller og planker i et råt og rustikt design med patina. Alle vores bænke er håndlavet og af bæredygtige materialer.

Med brugskunst fra C'est bon har du mulighed for at indrette dit hjem med eksklusive materialer og fantastiske farvenuancer. Brandet formår endvidere at bevare den elskværdige minimalisme fra skandinavisk boligindretning. Kombinationen af de to verdener, der umiddelbart er store kontraster til hinanden, gør mærkets design helt unikt.

Nordal er en dansk familieejet virksomhed, der blev etableret i 1991 af ægteparret Annie og Ingolf Nordal. Eventyret begyndte da Ingolf Nordal forelskede sig i smukke, gamle møbler fra Indien, som han importerede til Danmark med stor success, og solgte i en gammel biograf i Horsens.

 

Sika-Design har siden 1950 produceret håndlavede møbler med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Vores flettede møbler er gået i arv gennem generationer og over hele verden findes der hoteller, restauranter og krydstogtskibe, der er møbleret med møbler fra Sika-Design.

Sirocco Living er et dansk firma, som er blevet inspireret af, hvordan man kan overføre værdier fra en kultur til en anden. Størstedelen af produkterne er udført ved håndkraft og gamle traditionelle fremgangsmåder fra den originale oprindelse i det pågældende land. Alle kan lide når noget er customized og lavet i begrænsede mængder.

Hos Noeola kan du finde ting til dit hjem, som du ikke ser alle andre steder. Produkterne er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Men altid med øje for, at de skal kunne passe ind i den nordiske stil. Alle produkter er håndlavede ud fra stolte håndværkstraditioner, og ikke 2 produkter er nøjagtig ens.

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os