BOVICTUS

siden 1992

Nordisk interiør

Historien om Bovictus starter i 1992, hvor vores indehaver Kim Krull Jørgensen tager det første skridt imod, at realisere hans ambition om, at skabe en engros virksomhed, som tiltaler det brede midtersegment i gave- og brugskunst markedet. Kim Krull Jørgensen’s faglige ballast og stærke købmands-gen er grundstenene for virksomheden i dag

Bovictus A/S har igennem årene kontinuerligt gennemgået forandringer i takt med, at verden ændre sig. Årene har budt på udviklingen af en lang række koncepter og brands i eget regi, opkøb af andre virksomheder og en konstant stræben efter, at være vores kunders sikre valg af samarbejdspartner.

Bovictus er i dag en moderne engros virksomhed og vi fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.

I dag arbejdes der udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer.

Bovictus huser i dag 40 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm.

Spisebordsstol Villa Collection
Skaermbillede-2018-09-24-kl.-18.40.51
0