C'est bon

Hyggelig atmosfære

Lanterner og duftolier

Leder du efter lidt inspiration til din boligindretning? Det unikke brand C’est Bon er værd at tage et kig på, hvis du gerne vil have et hyggeligt hjem i skandinavisk design. Dette mærke producerer puder, plaider, duftpinde samt lanterner, der kan tilføre dit hjem en sofistikeret minimalisme.

Minimalistisk hygge

Med boliginteriør fra dette mærke kan du indrette dit hjem med eksklusivt interiør med smukke nuancer og detaljer. C'est Bon formår endvidere at bevare den elskværdige minimalisme fra skandinavisk boligindretning. Kombinationen af minimalisme og rustikt nordisk design, gør mærket helt unikt. Deres skønne lanterner og plaider kan pynte dit hjem og give det en charme, som intet andet mærke.

Flotte diffusers og lanterner 

C’est Bon laver de skønneste duftpinde, som fås med forskellige flasker, der både er praktiske og smagfulde. Alle flaskerne er flotte på hver deres måde. De har flasker, der ligner krystaller og flasker med minimalistiske riller i et moderne designs, samt elegante og enkle sorte flasker. Alle flaskerne er udstyret med flotte kvaster i silke i sort og hvid. Du kan også i sortimentet også finde lanterner, som kan pryde både dit hjem og din haves små afkroge, stier og  terrasser. Disse lanterner vil på en varm sommeraften eller en kold vinterdag kunne skabe en hygge i både dit hjem og din have.

Afslappet luksus - Stil, æstetik og personlighed i detaljen

C’est Bon er et univers af tidløse designs i naturlige farver og bløde nuancer, der komplementerer de øvrige kollektioner. Det er et dansk brand, som importerer og producerer de skønneste bolig accessories, som gør sit hjem personligt.

Lad dig inspirere af C’EST BON’s bolig univers. Kollektionernes tidløse design komplimenterer din boligs øvrige indretning i et eksklusivt, råt udtryk - med hyggelige og hjemlige referencer. Perfekt til hverdage og fridage. Både inden - og udendørs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

antik keramik krukke
C'est duftpinde bon rillet oval flaske no2