noeola

boheme puder & plaider

unikke tæpper & plaider

Hos Noeola kan du finde ting til dit hjem, som du ikke ser alle andre steder. Produkterne er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Alle produkter er håndlavede ud fra stolte håndværkstraditioner, og ikke 2 produkter er nøjagtig ens.

For puderne og gulvtæpperne gælder, at vi kun har købt få antal hjem af hver style. Det betyder, at du ikke ser tingene alle andre steder, og produkterne giver dit hjem et unikt udtryk og viser din personlighed.

Noeolas puder er produceret i 100% indisk bomuld i en groftvævet kvalitet for et rustikt udtryk. Alle puder er håndvævede og håndlavede med påtrykte mønstre, hvor Indiens traditionelle blokprint-metode er anvendt.

BLØDE TÆPPER TIL DE HYGGELIGE STUNDER

Det danske vejr og vintermørke indbyder til hyggelige stunder i stuen. For når vinteren gør sit indtog, og temperaturen daler, er der næsten ikke noget bedre end at vikle sig ind i et tæppe og krybe sammen i sofaen med en varm drik mellem hænderne.

Kvaliteten og komforten i vores bløde tæpper gør dem til et perfekt bidrag til hyggen og afslapningen i de kolde måneder. Men bløde tæpper og plaider giver ikke kun glæde i de kolde månederne. De kan også give ekstra varme i sommermånederne, hvor nætterne også kan blive en smule kølige, selv om dagene er lune.

BILLIGE GULVTÆPPER I SMUKT DESIGN

Alle vores gulvtæpper er håndvævede i 100% indisk bomuld, og så er de håndlavede med påtrykte mønstre lavet ved brug af Indiens traditionelle blokprint-metode, der giver et helt særligt æstetisk udtryk.

 

Stor Boheme pude Noeoladk
Grøn velour puf