raw circle

rustikt nordisk interiør

nordiske møbler

miljørigtige møbler

Raw Circle går ind for genbrug. Derfor får vi alle vores traller fra stilladspladser og murerfirmaer. Vi laver møbler af brugte stillads traller i et råt og rustikt design med patina. Alle vores bænke er håndlavet og af bæredygtige materialer.

Skandinavisk interiør er blevet et meget attraktivt inventar og der fokuseres i øjeblikket meget på bæredygtighed og organiske materialer. Vi laver rustikke møbler på nordisk manér. Vores sortiment byder på trallemøbler og plankeborde samt taburetter og borde i beton.  Hos Raw Circle får vi alle vores traller fra stilladspladser og murerfirmaer, hvor trallerne har været brugt i adskillige år.

Rustikke møbler

Alle traller har forskellige nuancer og derfor vil de også have forskellig patina alt efter, hvad de har været brugt til inden vi fik dem. Alle vores traller har været brugt i stillads og mure branchen, og derfor vil mange have efterladenskaber såsom mørtel eller maling på. Vi kan derfor ikke garantere at din trallebænk, vil være samme farve som på billederne, men vi gør vores bedste for at matche efterspørgslen.

Lyst sildebensbord