Sådan handler du hos Nobostyle.com

For at foretage et køb på Nobostyle.com, kan du købe varen direkte i vores webshop eller skrive en mail til os på [email protected] Du kan også ringe til os på tlf. +45 31373052 (mandag-fredag 9-17). Fortæl os om dine ideer, forespørgsler og eventuelle mål på interiør og møbler. Når vi har modtaget din bestilling vil vi påbegynde din ordre.

Betaling

Når vi har modtaget din bestilling påbegynder vi produktionen og forbereder din ordre på afsendelse. Du vil opkræves det fulde beløb ved afsendelse af varen. Vi reservere beløbet fra det oplyste betalingskort, når vi har godkendt dit kort og du opkræves først ved afsendelse. Herefter vil du modtage din ordre indenfor hverdage. Du vil få besked når din ordre er godkendt og klar til levering. Nobostyle er et underselskab til det danske firma Raw Circle, som laver nordiske møbler af genbrugstræ. Derfor er det samme CVR nummer, der vil fremgå på begge firmaer. Vi tager ikke i mod betaling fra Dankort, men vi tager VISA, Mastercard og Mobilepay.

Levering

Vi giver dig besked når din ordre er afsendt fra vores lager og hvornår levering vil finde sted. Alle vores produkter bliver afsendt med GLS og du vil få udleveret et track and trace nummer, så du kan følge din pakke under hele rejsen. Vi sørger for at sende din ordre afsted, så du har dine produkter indenfor 14 dage hverdage. Afhentning af vare kan aftales ved mundtlig bestilling på Tlf. +45 31373052 eller pr. mail [email protected]

Andet

Vi forbeholder os ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel. Dertil kan farve nuancerne variere på produkterne da ikke et af vores produkter er identiske.

Vi tager forbehold mod eventuelle tastefejl, udsolgte varer og svigtende leverancer.

Ved at indsende en bestilling til os, forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores handelsbetingelser.

Adresse

NOBOSTYLE
Engvej 37, 3330 Gørløse
Tlf. +45 31373052
Mail: [email protected]

0