SÅDAN HANDLER DU HOS NOBOSTYLE.COM

For at foretage et køb på Nobostyle.com, kan du købe varen direkte i vores webshop eller skrive en mail til os på info@nobostyle.com. Du kan også ringe til os på tlf. +45 28510003 (mandag-fredag 9-16). Når vi har modtaget din bestilling vil vi påbegynde din ordre. Alle priser på produktsiderne er inklusiv. moms. Momsen er synliggjort, når du kommer til checkout.

BETALING

Når vi har modtaget din bestilling påbegynder vi produktionen og forbereder din ordre på afsendelse. Du vil opkræves det fulde beløb ved afsendelse af varen. Vi reserverer beløbet fra det oplyste betalingskort, når vi har godkendt dit kort vil vi herefter opkræve det fulde beløb. Du vil modtage din ordre indenfor det angivne antal hverdage. Du vil få besked når din ordre er godkendt og klar til levering. Vi bruger Postnord, GLS og Bring samt danske fragtfirmaer til at levere, vores produkter. Du vil oplyses om Track and trace nummer, når Postnord, GLS eller Bring har afhentet din ordre, så du kan følge pakken.Vi tager ikke i mod betaling fra Dankort, men vi tager VISA, Mastercard, Mobilepay og Viabill.

VIABILL

ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.

  • Der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen.
  • Det er gratis at bruge ViaBill

Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr.

Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at blive opgraderet til en gebyrbærende konto på 5.000 kr. eller 10.000 kr. Her vil der være et månedligt gebyr på hhv. 49,00 kr. og 99,00 kr.

Den månedlige ydelse hæves automatisk den sidste bankdag hver måned. Såfremt du ønsker at betale din månedlige ydelse selv eller ønsker at betale dit restbeløb ud, kan dette gøres  gennem Mit ViaBill ved at bruge den angivne FI-kode – eller via funktionen “Indbetaling”, som findes under profil-sektionen. Læs mere om delbetaling med Viabill her: https://viabill.dk/

LEVERING

Vi giver dig besked når din ordre er afsendt fra vores lager og hvornår levering vil finde sted. Større møbler kan have en leveringstid på mellem 3-4 uger, hvor brugskunsten typisk er 3-7 hverdage. Alle vores produkter bliver afsendt med Postnord, GLS eller Bring og du vil få udleveret et track and trace nummer, så du kan følge din pakke under hele rejsen. Afhentning af vare kan aftales ved mundtlig bestilling på Tlf. +45 28510003 eller pr. mail info@nobostyle.com.

Fragt

Det er vigtigt at du kontakter os indenfor 48 timer, efter modtagelse af din vare, hvis der er transportskader. Hvis ikke det gøres bekendt til afsender at der er fragtskader, kan vi nemlig ikke få refunderet skaden hos transportudbyderen.

Garanti

Vi yder 1 års garanti på alle produkter, så du er sikret mod fejl eller defekter på varen.

RETURRET

Du har altid 14 dages fuld returret på varer købt på Nobostyle.com regnet fra den dag varen modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand, som du modtog den. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Når varen er modtaget retur og godkendt vil beløbet blive refunderet til den konto, som den er betalt fra. Der kan gå op til 14 dage, før beløbet er retur på din konto.

REKLAMATIONSRET

Nobostyle yder 24 måneders reklamationsret og varen erstattes, hvis der er defekter.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nobostyle indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende sendes retur. Husk at medsende en kopi af din bekræftelsesmail på varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

KLAGER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Nobostyle.com kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@nobostyle.com

INTEGRITETPOLITIK

Vi værner om din personlige integritet, og derfor vil vi altid tage hånd om dine personlige oplysninger på en sikker måde. Men hvorfor behøver vi dine oplysninger? Og hvordan bruger vi dem? Vi har samlet alt, du behøver at vide her.

Med hjælp fra personoplysningerne får du en personligt tilpasset oplevelse, når du shopper hos Nobostyle.com.
Dine oplysninger er altid beskyttede hos os, og vi gør vores bedste for, at du skal føle dig tryg ved, at vi håndterer dine oplysninger. Ingen spam. Intet unødigt. Og vi gemmer kun dine oplysninger så længe, vi har brug for dem, ellers sletter vi dem.

For os hos Nobostyle har det altid været vigtigt, at dine personoplysninger håndteres på en tryg og sikker måde. Vi følger alle lovgivninger og regler, der gælder for beskyttelse af personoplysninger. Denne politik, du læser lige nu, hjælper dig bl.a. med at forstå, hvilken slags information vi indsamler, og hvordan den bruges. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller overvejelser om, hvordan vi håndterer dine oplysninger.

Vi håndterer oplysninger om dig på forskellige måder afhængigt af, om du er en ikke-registreret kunde, som surfer rundt og handler, eller om du har oprettet en profil, og dermed er medlem. Herunder kan du læse, hvad der gælder for hver respektive kategori.

Vi vil sikre os, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede, og du har også ret til at få forkerte oplysninger om dig rettet. Hvis de oplysninger du har angivet ændres, f.eks. hvis du ændrer e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger.

DISSE OPLYSNINGER ANVENDER VI

For at kunne håndtere dine bestillinger og køb har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-mail
  • Betalingsinformation og betalingshistorik
  • Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura

Dette gør vi med det lovmæssige grundlag at overholde købeloven; uden denne information kan vi ikke udføre vores aftale med dig. Informationen gemmer vi i 36 måneder fra ordren er leveret og betalt, for at kunne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål omkring reklamationer og garanti.

Har du spørgsmål til hvilke personoplysninger, vi skal bruge, så kan du kontakte os på tlf. 28510003 eller på mail: info@nobostyle.com. Vores åbningstider er mandag-fredag 9-16.

ANDET

Vi forbeholder os ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel. Dertil kan farve nuancerne variere på produkterne da ikke et af vores produkter er identiske. Vi tager forbehold mod eventuelle tastefejl, udsolgte varer og svigtende leverancer.

Ved at indsende en bestilling til os, forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores handelsbetingelser.

KONTAKT OS

NOBOSTYLE APS
Vassingerødvej 105
3540 lynge
Tlf. +45 28510003
Mail: info@nobostyle.com


visa


dankort


mastercard-yeni-logo-640x440


viabill


mobilepay