SÅDAN HANDLER DU HOS NOBOSTYLE.COM

For at foretage et køb på Nobostyle.com, kan du købe varen direkte i vores webshop eller skrive en mail til os på info@nobostyle.com. Du kan også ringe til os på tlf. +45 28510003 (Tirsdag-Fredag 11-17). Når vi har modtaget din bestilling vil vi påbegynde din ordre. Alle priser på produktsiderne er inklusiv. moms. Momsen er synliggjort, når du kommer til checkout.

BETALING

Når vi har modtaget din bestilling påbegynder vi produktionen og forbereder din ordre på afsendelse. Du vil opkræves det fulde beløb ved afsendelse af varen. Vi reserverer beløbet fra det oplyste betalingskort, når vi har godkendt dit kort vil vi herefter opkræve det fulde beløb. Du vil modtage din ordre indenfor det angivne antal hverdage. Du vil få besked når din ordre er godkendt og klar til levering. Vi bruger primært Postnord samt andre danske fragtfirmaer til at levere, vores produkter. Du vil oplyses om Track and trace nummer, når Postnord har afhentet din ordre, så du kan følge pakken. Vi tager ikke i mod betaling fra Dankort, men vi tager VISA, Mastercard, Mobilepay, ApplePay, GooglePay og Anyday.

LEVERING

Vi giver dig besked når din ordre er afsendt fra vores lager og hvornår levering vil finde sted. Større møbler og lamper kan have en leveringstid på mellem 3-4 uger, hvor brugskunsten typisk er 3-7 hverdage. Alle vores produkter bliver afsendt med Postnord, GLS eller Bring og du vil få udleveret et track and trace nummer, så du kan følge din pakke under hele rejsen. Afhentning af vare kan aftales ved mundtlig bestilling på Tlf. +45 28510003 eller pr. mail info@nobostyle.com.

FRAGT

Fragt er gratis ved køb over 2.000 DKK på webshoppen. Dog gælder dette ikke større møbler, som sofaborde, vitrineskabe etc. Fragt af disse vil koste 500 DKK til kantsten. Skal varen fragtes til Nordsjælland eller Storkøbenhavn kan det i nogle tilfælde aftales internt med Nobostyle at det er inklusiv ind bæring.

FRAGT UDENFOR DK

Skal du have leveret en ordre til et land udenfor Danmark, så vil vi udregne fragten baseret på den adresse du har oplyst. Du vil blive kontaktet ift. fragtprisen af os, når vi har fundet det bedste tilbud. Typisk koster det mellem 200-500 DKK.

Det er vigtigt at du kontakter os indenfor 48 timer, efter modtagelse af din vare, hvis der er transportskader. Hvis ikke det gøres bekendt til afsender at der er fragtskader, kan vi nemlig ikke få refunderet skaden hos transportudbyderen.

GARANTI

Vi yder 1 års garanti på alle produkter, så du er sikret mod fejl eller defekter på varen.

RETURRET

Du har altid 14 dages fuld returret på varer købt på Nobostyle.com regnet fra den dag varen modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand, som du modtog den. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Vær opmærksom på at vi ikke returnerer fragtomkostningerne, men omkostningerne ved de produkter du har købt. Har du købt varer for 400 DKK og betalt fragt for 49 kr. Vil du få tilbagebetaling på 400 DKK. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Når varen er modtaget retur og godkendt vil beløbet blive refunderet til den konto, som den er betalt fra. Der kan gå op til 14 dage, før beløbet er retur på din konto.

REKLAMATIONSRET

Nobostyle yder 24 måneders reklamationsret og varen erstattes, hvis der er defekter.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nobostyle indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende sendes retur. Husk at medsende en kopi af din bekræftelsesmail på varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

KLAGER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Nobostyle.com kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@nobostyle.com

INTEGRITETPOLITIK

Vi værner om din personlige integritet, og derfor vil vi altid tage hånd om dine personlige oplysninger på en sikker måde. Men hvorfor behøver vi dine oplysninger? Og hvordan bruger vi dem? Vi har samlet alt, du behøver at vide her.

Med hjælp fra personoplysningerne får du en personligt tilpasset oplevelse, når du shopper hos Nobostyle.com.
Dine oplysninger er altid beskyttede hos os, og vi gør vores bedste for, at du skal føle dig tryg ved, at vi håndterer dine oplysninger. Ingen spam. Intet unødigt. Og vi gemmer kun dine oplysninger så længe, vi har brug for dem, ellers sletter vi dem.

For os hos Nobostyle har det altid været vigtigt, at dine personoplysninger håndteres på en tryg og sikker måde. Vi følger alle lovgivninger og regler, der gælder for beskyttelse af personoplysninger. Denne politik, du læser lige nu, hjælper dig bl.a. med at forstå, hvilken slags information vi indsamler, og hvordan den bruges. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller overvejelser om, hvordan vi håndterer dine oplysninger.

Vi håndterer oplysninger om dig på forskellige måder afhængigt af, om du er en ikke-registreret kunde, som surfer rundt og handler, eller om du har oprettet en profil, og dermed er medlem. Herunder kan du læse, hvad der gælder for hver respektive kategori.

Vi vil sikre os, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede, og du har også ret til at få forkerte oplysninger om dig rettet. Hvis de oplysninger du har angivet ændres, f.eks. hvis du ændrer e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger.

DISSE OPLYSNINGER ANVENDER VI

For at kunne håndtere dine bestillinger og køb har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-mail
  • Betalingsinformation og betalingshistorik
  • Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura

Dette gør vi med det lovmæssige grundlag at overholde købeloven; uden denne information kan vi ikke udføre vores aftale med dig. Informationen gemmer vi i 36 måneder fra ordren er leveret og betalt, for at kunne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål omkring reklamationer og garanti.

Har du spørgsmål til hvilke personoplysninger, vi skal bruge, så kan du kontakte os på tlf. 28510003 eller på mail: info@nobostyle.com. Vores åbningstider er mandag-fredag 9-16.

ANDET

Vi forbeholder os ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel. Dertil kan farve nuancerne variere på produkterne da ikke et af vores produkter er identiske. Vi tager forbehold mod eventuelle tastefejl, udsolgte varer og svigtende leverancer.

Ved at indsende en bestilling til os, forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores handelsbetingelser.

ANYDAY

Brug af Produktet

1. Ved valg af Produktet som betalingsmåde i Shoppen, kan Brugeren anvende Produktet til at betale for
den pågældende ordre. Anyday betaler købesummen til Shoppen på vegne af Brugeren.

2. Første gang Brugeren anvender Produktet, ledes Brugeren igennem oprettelsen, hvor Brugeren skal
indtaste oplysninger til brug for kreditvurdering, entydig identifikation og betaling. Brugeren indtaster
sine betalingskortoplysninger, der gemmes til at initiere fremtidige betalinger.

3. Hvis Brugeren har indgået aftale om sin Anyday konto mellem 26. oktober 2021 og 1. januar 2022, kan
Brugeren udnytte den fulde Kreditramme til ét køb ved første køb. Herefter, og indtil Brugeren har
afviklet mindst ét automatisk afdrag til en værdi af minimum 250 kr., kan Brugeren alene anvende
Produktet til køb, hvor Det Udnyttede Beløb ikke vil overstige 10.000 kr. i alt. Denne restriktion gælder
ikke for Brugere, der har indgået aftale med Anyday på en anden dato.

4. Ved efterfølgende køb verificerer Brugeren sig og gennemgår og godkender herefter købet. Ved hvert
køb fremgår den aktuelle betalingsplan tydeligt.

Betalingsvilkår

1. Brugeren afdrager hver måned det Månedlige Afdrag.
2. Ved hvert køb reserverer Anyday Første Afdrag af ordrebeløbet på Brugerens betalingskort. Første Afdrag trækkes endeligt ved Shoppens afsendelse af ordren, hvilket også er forfaldsdag for Første Afdrag. Efterfølgende betales Månedligt Afdrag med den sidste bankdag som forfaldsdag i hver af de tre følgende måneder. Det Udnyttede Beløb betales altid over tre måneder ud over betalingen af Første Afdrag. Anyday er berettiget til diskretionært at regulere løbetiden for nye køb.
3. Brugeren accepterer, at Anyday kan foretage en automatisk hævning på Brugerens betalingskort i henhold til Betingelser for automatisk kortbetaling.
4. Brugeren skal til enhver tid have et gyldigt og aktivt betalingskort tilknyttet. Visa, MasterCard og
Visa/Dankort kan anvendes. Brugerens tilbagekaldelse af samtykke til, at Anyday må anvende betalingskortoplysninger til betaling i henhold til Anyday Aftalen, anses for værende misligholdelse af Anyday Aftalen, jf. punkt 11.
5. Brugeren kan selv foretage ekstra indbetalinger til dækning af indeværende måneds Månedlige Afdrag
og de følgende måneders Månedlige Afdrag og/eller til dækning af eventuelt tilskrevne gebyrer. Sådanne
ekstra betalinger sker via Brugerens side i My Anyday.
6. Indbetalinger vil blive anvendt til betaling i henhold til Anyday Aftalen i følgende prioriterede rækkefølge:
- Eventuelle rykker- og inkassogebyrer
- Forfaldne Månedlige Afdrag
- Månedligt Afdrag for indeværende måned
- Afkortning af løbetiden

Se mere om betingelser og vilkår for Anyday HER

KONTAKT OS

NOBOSTYLE APS
Bramstræde 7a, 3000 Helsingør
Tlf. +45 28510003
Mail: info@nobostyle.com