Sådan handler du hos Nobostyle.com

For at foretage et køb på Nobostyle.com, kan du købe varen direkte i vores webshop eller skrive en mail til os på [email protected] Du kan også ringe til os på tlf. +45 31 37 30 52 (mandag-fredag 9-17). Fortæl os om dine ideer, forespørgsler og eventuelle mål på interiør og møbler. Når vi har modtaget din bestilling vil vi påbegynde din ordre.

Betaling

Når vi har modtaget din bestilling påbegynder vi produktionen og forbereder din ordre på afsendelse. Du vil opkræves det fulde beløb ved afsendelse af varen. Vi reserverer beløbet fra det oplyste betalingskort, når vi har godkendt dit kort vil vi herefter opkræve det fulde beløb. Du vil modtage din ordre indenfor det angivne antal hverdage. Du vil få besked når din ordre er godkendt og klar til levering. Vi bruger GLS og Bring samt danske fragtfirmaer til at levere, vores produkter. Du vil oplyses om Track and trace nummer, når GLS eller Bring har afhentet din ordre, så du kan følge pakken. Nobostyle er et underselskab til det danske firma Raw Circle ApS, som laver nordiske møbler af genbrugstræ. Derfor er det samme CVR nummer, der vil fremgå på begge firmaer. Vi tager ikke i mod betaling fra Dankort, men vi tager VISA, Mastercard, Mobilepay og Viabill.

VIABILL

Ønsker du at dele din betaling op, så du ikke trækkes det fulde beløb? Med Viabill kan du opdele dine betalinger fordelt på de antal måneder, som du ønsker. Du skal blot godkendes af Viabill. Det er en let betalingsmetode, som er anvendt af mange danske webshops.

ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.

  • Der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen.
  • Det er gratis at bruge ViaBill

Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr.

Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at blive opgraderet til en gebyrbærende konto på 5.000 kr. eller 10.000 kr. Her vil der være et månedligt gebyr på hhv. 49,00 kr. og 99,00 kr.

Den månedlige ydelse hæves automatisk den sidste bankdag hver måned. Såfremt du ønsker at betale din månedlige ydelse selv eller ønsker at betale dit restbeløb ud, kan dette gøres  gennem Mit ViaBill ved at bruge den angivne FI-kode – eller via funktionen “Indbetaling”, som findes under profil-sektionen. Læs mere om delbetaling med Viabill her: https://viabill.dk/

Levering

Vi giver dig besked når din ordre er afsendt fra vores lager og hvornår levering vil finde sted. Alle vores produkter bliver afsendt med GLS eller Bring og du vil få udleveret et track and trace nummer, så du kan følge din pakke under hele rejsen. Afhentning af vare kan aftales ved mundtlig bestilling på Tlf. +45 31373052 eller pr. mail [email protected]

Andet

Vi forbeholder os ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel. Dertil kan mindre farve nuancerne variere på produkterne da ikke et af vores produkter er identiske.Vi tager forbehold mod eventuelle tastefejl, udsolgte varer og svigtende leverancer. Ved at indsende en bestilling til os, forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores handelsbetingelser.

Garanti

Vi yder 2 års garanti på alle produkter Raw Circle, så du er sikret mod fejl eller defekter på varen.

Adresse

NOBOSTYLE
Engvej 37, 3330 Gørløse
Tlf. +45 31 37 30 52
Mail: [email protected]

0