etniske gulvtæpper

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Gulvtæpper

Håndsyede tæpper

Hos Nobostyle prøver vi at gøre der let for dig at sammensætte både boheme og nordisk interiør. Derfor er vi super stolte over at forhandle disse smukke boheme gulvtæpper med frynser og håndsyede detaljer. De passer ind i et hvert hjem og grundet farvevalget går de til stort set alt boligindretning. Alle vores tæpper og puder er håndlavet med kærlighed. Du kan finde ting til dit hjem, som du ikke ser alle andre steder. Produkterne er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Men altid med øje for, at de skal kunne passe ind i den nordiske stil. Køber du Gulvtæpper hos Nobostyle, kan du finde de bedste kvalitetstæpper fra anerkendte brands som Noeola, Nordal og Villa Collection.

Håndvævede etniske gulvtæpper

Alle vores tæpper er håndlavet og unikke. De giver en hyggelig og atmosfære med deres boheme udseende samtidig med det skaber personlig atmosfære i rummet. Alle produkter er håndlavede ud fra stolte håndværkstraditioner, og ikke 2 produkter er nøjagtig ens. Kombiner dine gulvtæpper med flotte boheme puder, rustikke reoler og hyggelig belysning med en etnisk baggrund. Vi har lanterner og duftpinde fra Cozy Room og Nordal.

Tæpper til gangen og stuen

Når du køber gulvtæpper fra Nobostyle kan du bruge dem til mange forskellige rum. Mange køber et gulvtæppe til deres stue, for at skabe en hyggelig atmosfære. Køber du et gulvtæppe til din stue er det ofte til at have under sofabordet eller dit spisebord. Men du kan bruge det til meget mere end det. Du kan eksempelvis have det i dit soveværelse, så du undgår at få kolde tæer, når du står op om morgenen. Det giver en rar og hyggelig stemning i soveværelset at have et flot boheme tæppe liggende klar til at du svinger fødderne ud over sengekanten. Dertil kan du også have det i en gang eller en entre, så du har noget dejligt at sætte fødderne på når du skal sidde og tage sko på inden, du skal ud af døren.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os