Om Nobostyle

Vi skaber hygge i dit hjem

Vi er vilde med råt og rustikt interiør, der mikset med boheme kan give en helt unik stemning til dit hjem. Vores produkter skal have en historie og en betydning. Derfor har vi eksempelvis også samlet et udvalg af møbler, som er lavet af genbrugstræ fra danske byggepladser. På den måde vil dine møbler have en historie og du vil kunne se på dem at de har været brugt til noget og haft et andet liv inden det kom til dit hjem. Men der skal være en balance i hjemmet for at kunne skabe en hyggelig stemning. 

Hvad kunne give en bedre stemning end indonesisk brugskunst, håndhuggede saltsten fra Saharas ørken og marrokansk inspirerede lanterner og lamper, der med sine udskæringer kaster det smukkeste lys i både hus og have! Vi er vilde med at samle nordiske møbler med boheme interiør og brugskunst til dit hjem.

.

Salt lysestager sirocco living
c'est bon duftpinde
drop lantern xl sort

Kontakt os her

Er der nogle produkter, duer interesseret i, som vi ikke har i shoppen eller har du spørgsmål til eksisterende produkter, så skriv eller ring til os. Har du lyst til at kigge forbi vores showroom, så ring gerne til 31373052 på forhånd og lav en aftale.

 

Åbningstider

Mandag-Fredag: 9-16

Lørdag og Søndag: Lukket

 

CVR 40817794

Tlf. +45 28 51 00 03

Mail: [email protected]

 

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Følg os

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os