Hvem er nobostyle?

Om Nobostyle

NOBOSTYLE ER EN SAMMENSÆTNING AF DEN NORDISKE OG BOHEME STIL

Vi er vilde med når produkter har en historie. Derfor kan du finde unikke produkter i vores shop, som der kun er én af slagsen. Disse produkter kan findes under Limited Edition kategorien. Vi henter selv dekorationer hjem fra Bali og andre steder i Indonesien når vi er på forretningsrejser i de forskellige regioner.

Vi er meget inspireret af at kunne skabe en unik atmosfære i dit hjem. Derfor kan du finde mange forskellige typer og størrelser af boheme lamper, lanterner og lysestager fra mellemøsten, som kaster de smukkeste skygger i dit hjem, når lyset tændes.

miks nordiske møbler med boheme interiør og brugskunst...

Hos Nobostyle.com forhandler vi boheme og nordiskinteriør, som kan hjælpe dig med at opnå en hyggelig atmosfære i dit hjem. Vores nordiske møbler får vi fra miljøbevidste leverandører, som primært anvender genbrugstræ fra danske bygge pladser i produktionen.

loungestol fra nordal
alabast lys fra sirocco living

Boheme & nordisk interiør

Hos Nobostyle er vi vilde med boheme interiør og den hyggelige atmosfære det kan skabe i alle hjem. Vi har samlet en masse juveler fra vores forretningsrejser i Indonesien og Asien, som vi ved er perfekte at sammensætte med vores nordiske møbler.

Bæredygtige møbler

Vi har et stort udvalg af flotte og rustikke nordiske møbler fra danske byggepladser. Hos Nobostyle går vi op i genbrug og derfor er vores kabeltromler, paller og traller alle nogle vi har håndvalgt og sorteret nøje inden anskaffelse. Når man kombinerer nordiske møbler med boheme interiør, får man det bedste fra begge verdener. Det rå interiør, bliver indhyllet i en hyggelig stemning fra den atmosfære som belysningen fra vores lanterner, saltstenslys og marokkanske lamper giver.

One of a kind

Vi har også et stort udvalg af fåreskind fra både Gotland og Grønland. Alle vores skind er fra fritgående får i den barske Skandinaviske natur. Hos Nobostyle finder du den perfekte kombination af barsk natur, møbler med historie og unikt boheme interiør, som ingen andre har.

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os