UDSMYK DIN HAVE MED BÆREDYGTIGE MØBLER

Det er flot at se på og godt for miljøet

Skab hyggekroge til haven

Terrassen er ikke et rum i huset, men derfor er det stadig et vigtigt sted. Det er her vi skal sidde i hyggelige omgivelser på de sene sommeraftener omgivet af familie og venner. Derfor er det vigtigt at have nogle behagelige møbler med en lækker belysning. Du kan få mange forskellige typer af terrassemøbler, så det kan være svært at beslutte sig.

Vi er vilde med den nye trend af organiske møbler, der er populær. Der er mange måder at skabe en hyggelig atmosfære på, men den nemmeste er med en behagelig belysning. Det er let at skabe med vores udvalg af etniske lanterner fra mellemøsten. Det kan skabe en helt særlig atmosfære med hullede lanterne, som får lyset til at danse på terrassen, når det levende lys flakker rundt. Ofte giver runde former et blødere udtryk end firkantede former.

Du kan derfor selv bestemme, hvilket udtryk dine lanterne skal kunne give. Vil du gerne have et hårdt udtryk, kan du vælge at sammensætte dine terrassemøbler med firkantede sorte lanterne. Ønsker du et blødere udtryk, kan du med fordel vælge en rund eller dråbeformet lanterne, i mere neutrale nuancer som beige eller grå. Dette er ikke helt så hårdt et udtryk, men bidrager til en afslappet atmosfære.

Det er i mange tilfælde en god ide at matche lanterne i farverne, som dine møbler, plaider eller puder. På den måde kan du skabe en rød tråd igennem hele udtrykket.

c'est bon lanterne dråbeformet mellem
C'est bon lanterne lille
C'est bon lanterne sort

Bæredygtige terassemøbler

Der er en stor trend i bæredygtige terrassemøbler. Der findes som sagt mange forskellige typer af bæredygtige møbler, herunder trallebænke, kabeltromler, paller og meget mere. Der er mange forskellige måder at designe møbler af bæredygtige materialer. En af dem er ved at lave bænke ud af stilladstraller, sofaborde eller spiseborde ud af kabeltromler og loungesofaer ud af paller. Det er nemt at sammensætte disse rå og rustikke møbler med boliginteriør, der kan bløde op i hjemmet både ude og inde.

Vi er vilde med terrassemøbler af bambus materialer. Det er bæredygtigt og fremstillet af en ressource, der ikke løber tør og vokser hurtigt ud igen. Det er ikke kun sofaer og lounge møbler, som du kan indrette dine udendørsområder med. Du kan også anskaffe dig en hængestol af bambus. En hængestol er meget undervurderet i mange danske hjem.

Mange mener at det kun er noget, der kan bruges i de varmere lande, hvor vejret er godt. Det er dog langt fra rigtigt. Du kan sagtens bruge din hængestol på en overdækket terrasse til at skabe en hyggekrog om sommeren, men du kan også tage den indenfor og hygge i dagligstuen. Der er derfor mange muligheder for indretning med en hængestol og møbler lavet af bambus. 

Sika design Haengestol Taupe

Hvis du ikke er vild med bambus, kan du også bruge materialer som er fremstillet i Danmark. Det kan være gamle kabeltromleborde, der laves om til sofaborde eller spiseborde. Det kan også være gamle stilladstraller, som er lavet om til bænke, skamler eller borde. Der er derfor mange muligheder for at lave rustikke og bæredygtige materialer om til møbler.

Det er en fed ide at bruge gammel dansk "træ affald" og lave om til møbler. Det er en bæredygtig process uden spild. Derudover vil dine møbler også have en historie og et DNA, som gør dit hjem unikt. Det er derfor ikke kun bæredygtigt, men også et unika produkt, som ikke kan kopieres. 

rustik bænk af traller