puder & gulvtæpper

Personlig indretning

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Puder & Tæpper

Håndsyede puder og tæpper

Alle vores puder og hynder er håndlavede i mellemøsten. Vores hynder er lavet af indiske saris. Sarien er den traditionsrige indiske klædedragt, som laves i utallige farvenuancer og mønstre. Vi har også et stort udvalg af boheme puder med frynser. Du kan finde ting til dit hjem, som du ikke ser alle andre steder. Produkterne er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Men altid med øje for, at de skal kunne passe ind i den nordiske stil.

Etniske & Boheme puder

Alle produkter er håndlavede ud fra stolte håndværks traditioner, og ikke 2 produkter er nøjagtig ens.Vi tilbyder et bredt udvalg af unikke hynder og puder fremstillet af indisk sari. Sarien er den traditionsrige indiske klædedragt, som laves i utallige farvenuancer og mønstre. Kombiner vores boheme puder med nordiske møbler, og etnisk interiør.

Velour puder & puder med frynser

Hos Nobostyle prøver vi at gøre der let for dig at sammensætte både boheme og nordisk interiør. Derfor er vi super stolte over at forhandle disse smukke boheme gulvtæpper med frynser og håndsyede detaljer. De passer ind i et hvert hjem og grundet farvevalget går de til stort set alt boligindretning. Alle vores tæpper og puder er håndlavet med kærlighed. Du kan finde ting til dit hjem, som du ikke ser alle andre steder. Produkterne er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Men altid med øje for, at de skal kunne passe ind i den nordiske stil.

Gulvtæpper med frynser

Alle vores tæpper er håndlavet og unikke. De giver en hyggelig og atmosfære med deres boheme udseende samtidig med det skaber personlig atmosfære i rummet. Alle produkter er håndlavede ud fra stolte håndværkstraditioner, og ikke 2 produkter er nøjagtig ens. Kombiner dine gulvtæpper med flotte boheme puder, rustikke reoler og hyggelig belysning med en etnisk baggrund. Vi har lanterner og duftpinde fra Cozy Room, Nordal.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os