kabeltromler

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Kabeltromleborde i mange varianter

Vi har et bredt udvalg af rustikke kabeltromleborde i mange forskellige varianter, størrelser og prislejer. Har du en nordisk stil, vil du med garanti kunne passe disse borde ind i dit hjem. Uanset om du vælger et sofabord, spisebord eller dekorationsbord, så vil du blive glad for det. Med vores kabeltromleborde får du et stykke historie med ind i hjemmet. Det er smukt i et skandinavisk hjem at have et rustikt spisebord, så hvorfor ikke starte ud med et unikt møbel, som et kabeltromlebord? Det gode ved et bord af kabeltromler er at det ikke kræver nogen vedligeholdelse.

Rustikke kabeltromleborde

kabeltromler bruges nemlig til at trække ledninger på i forbindelse med byggerier, hvor der skal trækkes strøm. Det kan i mange tilfælde tage mange år, før byggeriet er færdigt. Derfor skal tromlerne ofte stå ude i mange måneder, hvor de her hærdes af vind og vejr. Mange af vores kabeltromleborde har derfor også en helt unik patinering. Fordi tromlerne har stået ude så længe og er hærdet af det danske vejr, kan de tåle en her del. Du behøver derfor ikke at sørge for vedligeholdelse.

Kabeltromleborde fra Raw Circle

Vores udvalg af kabeltromle borde får vi fra de danske møbelproducenter Raw Circle. De specielt fremstiller alle deres borde til kundens ønske. Finder du ikke et bord i den rette diameter eller farve, kan du derfor altid kontakte dem. De skræddersyer bordene til netop dine ønsker. Hos Nobostyle kan du også selv vælge, hvor stort dit bord skal være og hvilken type bordben du ønsker til det.

Sofaborde med en personlighed

Skil dig ud fra andre nordiske hjem og tilføj noget rå dansk charme. Vores udvalg af kabeltromle borde er perfekt at sammensætte med andre rå og rustikke møbler og interiør samt brugskunst. Du kan eksempelvis bruge metal spisebordsstole med et råt lammeskind. Så blir det ikke mere Nordisk! For at det ikke skal blive for råt og industrielt alt sammen kan du også tilføre noget hygge med vores udvalg af lanterner, lysestager og bløde puder samt duftpinde.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os