sideborde & konsolborde

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Sideborde og konsolborde

Mangler du er et sidebord, konsolbord, sengebord eller dekorationsbord? Se vores brede udvalg af borde til de skandinaviske hjem. Du kan blandt andet finde konsolborde fra Nordal, bakkeborde fra Villa Collection, Chakki borde og mange andre typer af borde i mange forskellige varianter og størrelser. På den måde kan du med sikkerhed finde et bord, som vil passe ind i dit hjem. Du kan bruge et bakkebord til pynt i din stue med en vase og nogle flotte lysestager på. Du kan også bruge et chakki bord som enten sengebord eller sidebord, hvor der er plads til bøger, blade eller tæpper og puder. Du kan også bruge konsolborde til at udstille alle dine flotte glas og andre typer af interiør, Dekorationer, Duftpinde og meget mere.

SOFABORDE MED EN PERSONLIGHED

Et af de mest unikke borde, som vi har hos Nobostyle er vores chakkiborde. Det er antikke borde fra Indien, som i sin tid blev anvendt til at male mel på. Det er grinder borde, der derfor også vil have lidt patina. Disse borde har den smukkeste kant hele vejen rundt om borde, hvor der er håndgraveret smukke udskæringer ind i træet. Disse typer af borde skiller sig meget ud fra andre typer af sofaborde og bringer en boheme vibe ind i dit hjem. Samtidig har disse borde og en unik historie med sig, som er sjov at tænke på i sin hverdag. Hos Nobostyle er vi vilde med at møbler har en DNA, så du kan gøre dit hjem meget personligt og anderledes. Du kan få dem i træfarvet, hvid og sort, så du har mulighed for at matche dem med dit andet interiør i hjemmet.

Stort udvalg af Sideborde og Dekorationsborde

Hos Nobostyle finder du også Konsolborde fra Nordal i et marmorlignende look samt elegante klassiske borde. Disse er lette at tilpasse alle typer af hjem. Du kan også finde sorte bakkeborde fra Villa Collection produceret i metal. Dette giver en rå og industriel vibe, som kan være svær at finde andre steder. Denne høje kant, som disse borde har gør det led at sætte høje lysestager og andet glas på, da det stabiliserer.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os