sideborde & konsolborde

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Sideborde og konsolborde

Mangler du er et sidebord, konsolbord, sengebord eller dekorationsbord? Se vores brede udvalg af borde til de skandinaviske hjem. Du kan blandt andet finde konsolborde fra Nordal, bakkeborde fra Villa Collection, Chakki borde og mange andre typer af borde i mange forskellige varianter og størrelser. På den måde kan du med sikkerhed finde et bord, som vil passe ind i dit hjem. Du kan bruge et bakkebord til pynt i din stue med en vase og nogle flotte lysestager på. Du kan også bruge et chakki bord som enten sengebord eller sidebord, hvor der er plads til bøger, blade eller tæpper og puder. Du kan også bruge konsolborde til at udstille alle dine flotte glas og andre typer af interiør, Dekorationer, Duftpinde og meget mere.

SOFABORDE MED EN PERSONLIGHED

Et af de mest unikke borde, som vi har hos Nobostyle er vores chakkiborde. Det er antikke borde fra Indien, som i sin tid blev anvendt til at male mel på. Det er grinder borde, der derfor også vil have lidt patina. Disse borde har den smukkeste kant hele vejen rundt om borde, hvor der er håndgraveret smukke udskæringer ind i træet. Disse typer af borde skiller sig meget ud fra andre typer af sofaborde og bringer en boheme vibe ind i dit hjem. Samtidig har disse borde og en unik historie med sig, som er sjov at tænke på i sin hverdag. Hos Nobostyle er vi vilde med at møbler har en DNA, så du kan gøre dit hjem meget personligt og anderledes. Du kan få dem i træfarvet, hvid og sort, så du har mulighed for at matche dem med dit andet interiør i hjemmet.

Stort udvalg af Sideborde og Dekorationsborde

Hos Nobostyle finder du også Konsolborde fra Nordal i et marmorlignende look samt elegante klassiske borde. Disse er lette at tilpasse alle typer af hjem. Du kan også finde sorte bakkeborde fra Villa Collection produceret i metal. Dette giver en rå og industriel vibe, som kan være svær at finde andre steder. Denne høje kant, som disse borde har gør det led at sætte høje lysestager og andet glas på, da det stabiliserer.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os

Nordal er en dansk familieejet virksomhed, der blev etableret i 1991 af ægteparret Annie og Ingolf Nordal. Eventyret begyndte da Ingolf Nordal forelskede sig i smukke, gamle møbler fra Indien, som han importerede til Danmark med stor success, og solgte i en gammel biograf i Horsens.

 

Sirocco Living er et dansk firma, som er blevet inspireret af, hvordan man kan overføre værdier fra en kultur til en anden. Størstedelen af produkterne er udført ved håndkraft og gamle traditionelle fremgangsmåder fra den originale oprindelse i det pågældende land. Alle kan lide når noget er customized og lavet i begrænsede mængder.

Hos Noeola kan du finde ting til dit hjem, som du ikke ser alle andre steder. Produkterne er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Men altid med øje for, at de skal kunne passe ind i den nordiske stil. Alle produkter er håndlavede ud fra stolte håndværkstraditioner, og ikke 2 produkter er nøjagtig ens.

I dag arbejder Bovictus udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejde med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer.

Cozy Room laver de skønneste lanterner, der kan forvandle dit hjem til en hyggelig hule. Med deres lanterner i mange varianter og størrelser er det let at finde en lanterne der passer til præcis dit behov. Vi har både små og store lanterner til både indendørs og udendørsbrug. Nogle af de største lanterner vi har er helt op til 60 cm høje.

Sika-Design har siden 1950 produceret håndlavede møbler med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Vores flettede møbler er gået i arv gennem generationer og over hele verden findes der hoteller, restauranter og krydstogtskibe, der er møbleret med møbler fra Sika-Design.

Med brugskunst fra C'est bon har du mulighed for at indrette dit hjem med eksklusive materialer og fantastiske farvenuancer. Brandet formår endvidere at bevare den elskværdige minimalisme fra skandinavisk boligindretning. Kombinationen af de to verdener, der umiddelbart er store kontraster til hinanden, gør mærkets design helt unikt.

Hos Quote Copenhagen tilbyder vi et bredt udvalg af unikke hynder og puder fremstillet af indisk sari. Sarien er den traditionsrige indiske klædedragt, som laves i utallige farvenuancer og mønstre.

Raw Circle går ind for genbrug. Derfor får vi alle vores materialer fra stilladspladser og murerfirmaer. Vi laver møbler af brugte stillads traller, kabeltromler, paller og planker i et råt og rustikt design med patina. Alle vores bænke er håndlavet og af bæredygtige materialer.

0