Sildebensborde

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Sildebensborde i mange varianter

Vi har et stort udvalg af sildebensborde i mange forskellige varianter, så du med sikkerhed kan finde et nyt sofabord eller spisebord, som du kunne tænke dig. Det er forskelligt, hvilken type bord, som passer ind i vores kunders hjem. Nogle kan lide borde, der er hvidolieret og andre har en mere rustik stil og søger mørkere borde. Du kan finde borde i Sort olieret, Hvidolieret og Dark Coco. En af de lækre detaljer ved vores borde er at du selv kan sammensætte bordstellet til netop den længde eller diameter du ønsker alt efter om dit bord skal være rundt eller rektangulært.

Specielt designede sildebensborde fra Raw Circle

Vores sildebens spiseborde bliver specielt fremstillet fra Raw Circle, der er en dansk møbelproducent, der håndlaver alle sine møbler. Derfor vil der også være en længere produktionstid på omkring 10-12 uger. Hvis vi ikke har netop den længde, som du ønsker i vores shop, kan du kontakte Raw Circle på deres mail og få specielt lavet det bord du ønsker i de rette mål. Du kan eksempelvis også få sildebensborde med tillægsplader.

Rustikke borde i sildeparket

Sildeparket er i tidligere dage blevet brugt som gulv i mange gamle herskabslejligheder og huse. Det var en indikator for en god indkomst og en mere velhavende husstand. Derfor er der selv den dag i dag mange, som tager sildeparket om en indikator på en god indkomst. Det behøver ikke at være et gulv, men du kan i stedet få det som spisebord eller sofabord. Uanset om du ønsker dig et nyt sildebensbord som sofabord eller spisebord, så kan du vælge netop det stel, som du ønsker. Du har mulighed for at vælge X-profil, U-Profil, Omvendt U-profil og mange andre til dit bord.

Sildebens spisebord

Vores udvalg af helt unikke spiseborde og sofaborde i sildeben giver et rustikt look til dit hjem. Vælger du et lyst sildebensbord, vil råt interiør være flot at sammensætte, for at fuldende den skandinaviske stil. Vælger du et mørkt bord, kan du sammensætte det med et mere industrielt look. Se blandt andet vores store sortiment af etniske lanterner, Spisebordsstole og meget andet boliginteriør, som er flot at kombinere det med.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os