Bogen om Champagne

349 kr.

Denne flotte pynte bog om Champagnens tilkomst er et musthave til manden i hjemmet! Den er både flot at have liggende på sofabordet, men kan også give noge fylde i dit vitrineskab. Du behøver ikke at have den store viden indenfor mouserende vin, da denne bog er fyldt med flotte billeder og detaljerede fortællinger om Champagne. Det er den perfekte gave til manden, som har alt eller so værtsgave.

Denne bog guider dig gennem den forbløffende historie om, hvordan denne lækre drink blev kendetegnende for festligheder, commiserations og fester over hele kloden.

Den dækker processen med fremstilling af champagne og årgangsårene og de specielle cuvéer; champagnens historie; individuelle poster på alle de store champagnehuse, de mindre godser, kooperativer, avlere og varianter af mousserende vin; champagnens sociale og kulturelle virkning – hvordan den er blevet en del af visse traditioner; af en mand med stort kendskab til drinksbranchen er den smukt illustrerede Champagne: Wine of Kings and the King of Wines for både kenderen og nybegynderen.

Specifikationer

Vægt: 1.2 kg
Dimensioner: 25.5 × 2 × 29 cm
Antal sider: 160
Sprog: Engelsk
Cover: Hardcover

Du kunne også være interesseret i...