Tilbud

Provence Style Bog

398 kr.

Denne flotte pynte bog handler om at style bolig på fransk maner, der giver personlighed i dit hjem. Den er fyldt med flotte billeder er også flot at have liggende på sofabordet eller i dit vitrineskab.

Tredive år efter udgivelsen af ​​Peter Mayles bestseller-memoir A Year in Provence fortsætter den solbeskinnede sydfranske region med at begejstre boligindretningsarkitekter med sin kombination af rustik charme, elegante detaljer og historiske påvirkninger.

Provence Style fremviser det bedste fra regionen med Shauna Varvels kendetegnende 1700-tals bondegård i Rhônedalen – Le Mas des Poiriers – som dets midtpunkt.

Ejendommen er opkaldt efter den arbejdende pæreplantage på grunden og blev omformet af den kendte lokale arkitekt Alexandre Lafourcade, som forvandlede en rå struktur til et luksuriøst udtryk for den provencalske æstetik, der refererede til historiske påvirkninger, landlige traditioner og parisisk smag.

Beliggende midt i en have af alléer, arbors og terrasser designet af arkitektens mor, den berømte landskabsarkitekt Dominique Lafourcade, er dette eksemplar af provencalsk stil udgangspunktet for at udforske regionens karakteristiske interiørdetaljer og udvendige funktioner.

Bogen fortsætter med kapitler om hjemmets offentlige rum, fra indgange til stuer, det private område af soveværelser og badeværelser og udendørsarealer inklusive terrasser og køkkenhaver, der transporterer læseren på en fængslende stilrejse.

Specifikationer

Vægt: 2 kg
Dimensioner: 24.5 × 2.5 × 31.5 cm
Antal sider: 240
Sprog: Engelsk
Cover: Hardcover

Du kunne også være interesseret i...