nordiske & rustikke møbler

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Antikke og nordiske møbler

Møbler med historie

Sildebensborde & Kabeltromleborde

Vi har et stort udvalg af kabeltromleborde og sildebensborde fra Raw Circle. Vores kabeltromle borde er designet fra gamle industrielle tromler, der blev brugt til at trække kabler med. De har stået ude i mange år og er derfor patineret på en flot måde. Vi har også et bredt udvalg af sildebensborde, som bliver håndlavet i forskellige olieringer og med valgfrit bordstel.

Flotte rustikke møbler med historie

Vi er vilde med når produkter har en historie. Derfor har vi valgt at sammensætte shoppen med håndhuggede Lysestager af saltsten fra en oase i Saharas ørken. Vores dekorations figure i genbrugs teaktræ samt håndlavede perle æsker er fra Bali samt Jernfigure med oprindelse fra Australiens outback, der siges at give sin ejer lykke og skabe en sund atmosfære i hjemmet. Vi forhandler møbler af kabeltromler, drivtømmer og paller af bæredygtige materialer. Det er virksomheden Raw Circle, som producerer disse smukke og rustikke genbrugsmøbler. Vi er vilde med tanken om at ikke to er ens og at materialerne har en historie med sig. På den måde erhverver man sig ikke bare noget brugt træ, men derimod også en historie. Se vores genbrugsmøbler fra danske byggepladser, som giver et rustikt præg til et stilet hjem sammen med vores skind fra Grønlandske får, der har levet et sundt og langt liv i den barske nordiske natur.

Hængestole fra Sika Design til både ude og inde

Hvad enten du søger en til indendørs- eller udendørs brug, hvad enten du søger en til børnene eller en til de voksne, så findes der en hængestol til dig! Du kan endda sagtens finde en hængestol der både passer til indendørs- og udendørs brug, samt til børn og voksne på en gang. Vi har fundet en masse lækre hængestole, der hver især har massere af fordele i sig. Fælles for dem alle, det er at de er af en høj kvalitet og fås til en god pris. En hængestol er et godt sted at sidde og hygge med en god bog og så kan den samtidigt nemt monteres stort set over det hele. Det er med god grund, at hængestole er blevet så populære. Der er bare et eller andet helt specielt ved at sætte sig godt til rette i en hængestol og slappe helt af. Hængestolen i sig selv, den formår at skabe en god og hyggelig atmosfære, som der altid er plads til. Du vil helt sikkert ikke fortryde, hvis du får dig en hængestol. Du kan hver dag nyde godt af din hængestol og den kan for det meste også bruges af hele familien, store som små! Hvis du allerede overvejer om en hængestol er noget for dig, så kig de nedenstående produkter igennem. Der findes en hængestol for enhver smag og der findes derfor helt sikkert også en hængestol, som passer perfekt til dig og dine behov!

Rustikke vitrineskabe fra Nordal

Vitrineskab handler ikke kun om opbevaring til det fine spisestel – moderne hjem bruger det samme (fine) spisestel året rundt, så vitrineskabe har fået en renæssance med nye funktioner og design. Det skønne vitrine med glaslåger i forskellige farver og stilarter skaber forskellige hjem. Vælg vitrineskabe på ben for en let indretning, på sokkel for den traditionelle stil eller væghængt, når det handler om gulvplads. Brug også vitrineskabe til håndklæder på badeværelset eller til skoene i entreen.

Vitrineskabe giver mere plads i hjemmet

Gode materialer og tidsløst design vil holde i enhver indretning år efter år efter år. Et vitrineskab i træ giver hygge og stabilitet til stuen, køkkenet eller entreen. Og vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det samtidig en lethed og måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv. Heldigvis behøver en vitrine ikke optage gulvplads. Også hjem med sparsom gulvplads kan finde plads til et vitrineskab. Vægvitriner findes ligesom gulvvitriner i alle materialer, farver og designs. Om du bruger det til opbevaring eller udstilling afgør, om du skal vælge et vitrineskab med glaslåger eller lukkede låger. Et smukt vitrineskab i højglans sort giver et moderne og stilrent look, mens en vitrine i lyst træ tilføjer den hyggelige nordiske stemning, der har vundet indpas i mange hjem. Hæng et vægvitrineskab lavt ved sofaområder og senge, og højere i brugsområder som ved spisebordet eller køkkenet. Et vitrineskab på væggen skaber visuelt mere gulvplads og giver mulighed for at opbevare ting på en enkel måde, der er praktisk og passer til alle hjem og alle generationer.

Antikke håndlavede Chakki borde fra Indien

Hos Nobostyle kan du finde et unikt sortiment af borde fra Indien. Bordene blev i sin tid brugt i Indien til at male mel på og grinde bønnerne. I dag har disse borde fået en unik patinering, som man ikke kan få mange andre steder. Du kan få bordene i deres naturlige brune nuancer, men også i sort og hvid. Så du altid kan finde et bord, som passer til dit hjem og de møbler du har i hjemmet. Har du f.eks. en hvis sofa og et hvidt gulvtæppe vil det hvide chakkibord, være helt perfekt. Har du derimod nogle mørke møbler, så vil det sorte chakibord være perfekt. Du kan sætte lige hvad du vil på disse skønne borde, der har en høj kant og et en stor og rummelig bordplade til at kunne sætte meget forskelligt boliginteriør på. Bordene er udsmykket med de flotteste udskæringer i siden, som man ikke kan finde mange ens af. Hvert bord har sin egen udskæring, hvilket gør dem helt unikke.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os