LAMPER & LAMPESKÆRME

SKABER HYGGE I DIT HJEM

Vores udvalg af lamper er de bedste til at kunne skabe en hyggelig atmosfære. De er ikke kun flotte at se på, men også yderst funktionelle. Du kan finde både bordlamper i keramik og loftslamper i metal alt efter, hvad du har brug for til dit hjem. Uanset om du mangler pendler til din hyggekrog, loftlamper til dit spisebord eller en bordlampe til konsolbord, så kan du finde det hos Nobostyle.

BOBBELLAMPER I KERAMIK

Vi er så heldige at forhandle de populære og unikke bordlamper i keramik, der bliver håndlavet i Portugal. Disse kan fås i flere forskellige størrelser 28 cm, 39 cm og 48 cm. Alt efter hvilken farve du ønsker, så kan du sammensætte dem med lampeskærme i flere forskellige designs. Du kan derfor få en lampe, der passer præcis til dit behov.

LAMPER I METAL

Vi har et bredt sortiment af loftslamper i messing og metal, der giver hjemmet et mere rustikt udtryk. Du kan sammensætte flere pendler over et spisebord eller bruge 1 over et rundt bord. Du kan style lamperne, som du vil. Nogle af vores lamper er håndlavede med ægte messing, som kaster et flot lys fra sig.  Dette kan være med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.