VITRINESKABE & MØBLER

MØBLER MED HISTORIE

FLOTTE RUSTIKKE MØBLER MED HISTORIE

Vi er vilde med når produkter har en historie. Derfor har vi valgt at sammensætte shoppen med håndhuggede Lysestager af saltsten fra en oase i Saharas ørken. Vores dekorations figure i genbrugs teaktræ samt håndlavede perle æsker er fra Bali samt Jernfigure med oprindelse fra Australiens outback, der siges at give sin ejer lykke og skabe en sund atmosfære i hjemmet.

RUSTIKKE VITRINESKABE FRA NORDAL

Vitrineskab handler ikke kun om opbevaring til det fine spisestel – moderne hjem bruger det samme (fine) spisestel året rundt, så vitrineskabe har fået en renæssance med nye funktioner og design. Det skønne vitrine med glaslåger i forskellige farver og stilarter skaber forskellige hjem. Vælg vitrineskabe på ben for en let indretning, på sokkel for den traditionelle stil eller væghængt, når det handler om gulvplads. Brug også vitrineskabe til håndklæder på badeværelset eller til skoene i entreen.

VITRINESKABE GIVER MERE PLADS I HJEMMET

Gode materialer og tidsløst design vil holde i enhver indretning år efter år efter år. Et vitrineskab fra Nordal giver hygge og stabilitet til stuen, køkkenet eller entreen. Og vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det samtidig en lethed og måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv. Heldigvis behøver en vitrine ikke optage gulvplads. Også hjem med sparsom gulvplads kan finde plads til et vitrineskab. Vægvitriner findes ligesom gulvvitriner i alle materialer, farver og designs. Om du bruger det til opbevaring eller udstilling afgør, om du skal vælge et vitrineskab med glaslåger eller lukkede låger. Et smukt vitrineskab i højglans sort giver et moderne og stilrent look, mens en vitrine i lyst træ tilføjer den hyggelige nordiske stemning, der har vundet indpas i mange hjem. Hæng et vægvitrineskab lavt ved sofaområder og senge, og højere i brugsområder som ved spisebordet eller køkkenet. Et vitrineskab på væggen skaber visuelt mere gulvplads og giver mulighed for at opbevare ting på en enkel måde, der er praktisk og passer til alle hjem og alle generationer.