I årenes løb er Eichholtz vokset til en af verdens mest kendte og velrenommerede grossister af luksus designmøbler, belysning og tilbehør

Eichholtz

Da grundlægger Theo Eichholtz skabte sit eponyme mærke i 1992, var hans mål at importere det fineste asiatiske tilbehør og møbler til Europa. Undervejs tilføjede han omhyggeligt kuraterede vintagestykker til tilbuddet, før han udviklede virksomheden i samarbejde med førende producenter og producenter over hele verden for at designe og levere en uovertruffen samling af stilfulde og raffinerede produkter til interiørmarkedet.

Over 4000 designs

Med en portefølje, der spænder over næsten 4000 designs og lancerer op til 600 nye produkter som en del af to fulde kollektioner hvert år, tilbyder vi et subtilt moderne bud på klassiske typologier, der sikrer, at hvert produkt er unikt og ambitiøst. Den ekstraordinære bredde i vores kollektioner med en rig palet af materialer og finish fungerer perfekt i en lang række bolig- og kommercielle omgivelser over hele kloden.

Globalt netværk

Styret af en passion for design og service excellence, er udforskning af nye veje centralt for Eichholtz etos. Ved at tilbyde uovertruffen lagerbeholdning i vores internationale lagre (Noordwijkerhout, NL & North Carolina, USA) sikrer vi, at vores globale netværk af partnere, detailsamarbejdspartnere samt netværket af arkitekter og indretningsarkitekter altid føler sig støttet og inspireret.