SOFAER OG LÆNESTOLE

KOMFORTABLE OG ELEGANTE

Hos Nobostyle kan du finde flotte ogelegante sofaer, som passer ind i alle nordiske hjem. Sofaen er det møbel, som mange har været ved at finde frem til, fordi det skal passe til så mange forskellige elementer i dit hjem. Det er ikke kun en sofa du køber, det er også et dekorativt møbel, som skal kunne stå for sig selv. Farvevalget af din sofa er derfor altafgørende for den atmosfære, som du gerne vil skabe. Er det f.eks. en læder sofa eller en stofsofa, som du gerne vil købe? Det vigtigste, som du skal huske på, når du skal anskaffe dig en sofa er at, den skal værebehagelig at kunne sidde i over en længere periode. Derfor kan du finde de flotteste og mest behagelige sofaer fra Nordal i vores sortiment.

VELOUR SOFAER

En sofa skal være behagelig at opholde sig i. Derfor går vi hos Nobostyle meget op i udvalget af sofaer, som vi kan tilbyde vores kunder. Vi vælger altid kun produkter, som vi ved er lavet af kvalitetsmaterialer og som kan holde i mange år. Derfor har vi specielt udvalg sofaer i velour, som bidrager med en ekstra komfort til en i forvejen behagelig sofa. Du kan lade dig synke helt tilbage i sædet, når du sætter dit på de store bløde hynder. Sofaerne er udstyret medet højt armlæn, som gør det let for dig at slappe helt af og kunne støtte dine arme på dem. Vi har sofaer i de smukkeste quiltede designs, som du med lethed kan sammesætte med andre designer møbler.

SOFAER FRA NORDAL

Sofaen behøver ikke altid at befinde sig i stuen. Vi har moderne sofaer, som kan benyttes til meget mere end at sidde og læse i. Vores udvalg af sofaen indebærer nemlig også flotte og moderne sofaer på høje træben i sortlakeret træ. Disse sofaer er også gode at anvende til dit spisebord. Du kan have den stående sammen med nogle flotte spisebordsstole i velour med høje armlæn, så de matcher i stilen, men bidrager med en interimistisk stil til dit hjem. Det kan være en god måde at få indført noget råt og anderledes til hjemmet end man normalt plejer at have i sin spisestue. Afhængigt af, hvor mange der skal kunne sidde ved bordet, så er det en fordel for en børnefamilie at kunne placere børnene i en lang sofa, hvor de kan sidde sammen ved spisebordet, i en dejlig blød og behagelig sofa.

VÆLG EN SOFA I ET FUNKTIONELT MATERIALE

En af de ting, man skal tænke over, ved anskaffelse af en sofa, er farven på din sofa. Derfor har vi valgt at forhandle sofaer i et tidløst design, som kan passe ind i alle nordiske hjem. Vores udvalg af sofaer er et unikt sortiment med en masse behagelige sofaer i et flot quiltet design. Vores sofaer er lavet af velour og kan vaskes med en våd klud, for at få snavs og pletter væk fra det lækre bløde stof. Anvender du sofaen til dit spisebord, vil det være en fordel at sprøjte den med tekstilimprægnering inden du tager den i brug, således at snavs og pletter ikke kan sætte sig fast på samme måde, som ubehandlede tekstiler.