LANTERNER

VI SKABER HYGGE I DIT HJEM

Hos Nobostyle kan du finde de smukkeste lanterner til både inde og ude. De er ikke kun flotte at se på med deres mange udskæringer, de er også yderst funktionelle. De kan stå både ude- og indendørs alt efter årstiderne og fås i mange varianter. Alt afhængig af, hvilken størrelse man ønsker vil disse kunne passe ind i størstedelen af alle danske hjem. Vi er vilde med disse smukke gulvlamper, der er produceret i mellemøstlig stil. Disse lanterner er med til at gøre vores og mange af de danske hjem personlige og rare at befærde sig i. Dette er bare én af de ting vi kan tilbyde på Nobostyle for at hjælpe dig til at skabe en hyggelig og rar atmosfære i din bolig.

LANTERNER TIL TERRASSEN

Vores Lanterner arter sig rigtig godt til både ude og inde i det nordiske hjem. Til de lune sommeraftner, hvor solen har sænket sig og man sidder og nyder et godt glas vin, er der ikke noget mere hyggeligt end at se lyset fra lanternerne danse op på væggen med deres flotte detaljer, som er udskåret i nogle helt fantastiske mønstre.

LANTERNER TIL UDE OG INDE

Det giver virkelig det sidste touch på en fuldendt og dejlig sommer aften som kun Danmark kan tilbyde. I den travle hverdag hvor man er i gang med aftensmaden, er der ikke noget mere beroligende end at tænde op for en af vores fine metal lanterner. Lige så snart man har tændt stearinlyset i lanternen, er det som om, der falder en ro over hjemmet. Lanternens lys trænger ud igennem de detaljerede udskæringer og lyser stuen op på en helt speciel måde. Dette gør at man bliver helt afstresset af at kigge på de flotte detaljer.

LANTERNER TIL ALLE TYPER HJEM

Om du har et stilfuldt nybygget hus, eller et ældre hus med masser af historisk charme, så vil disse lanterner passe perfekt ind i deres omgivelser. Lanternene skaber deres helt eget udtryk og hjælper til med at fuldføre den nordiske stil, som de fleste danskere har i deres bolig. Hvis i mangler lidt stemning ud til terrassen eller udestuen, er disse lanterner med til at fuldende den hyggelige atmosfære.