SPEJLE I HARLEQIN

VI SKABER HYGGE I DIT HJEM

I vores sortiment kan du finde mange forskellige typer af spejle. En af dem, som trender mest er vores spejl med harlekin mønster. De er meget anderledes og giver et twist til de normale spejle. Mange anvender dem som en dekorativ genstand i deres dagligstue.

SPEJLE MED SPRODSER

En af de andre flotte spejle vi har er vores sprossede spejle. Sprossede spejle er mere rustikke end helt stilrene spejle. De udskiller sig med de flotte udskæringer i enten træ eller metal. Fordi de er store kan du også bruge dem som gulvspejle i både entréen eller dagligstuen.

RUNDE SPEJLE

Se vores store flotte runde spejle, som kan anvendes på både badeværelser, soveværelse og i dagligstuen. De er super flotte med deres specielle facade kantsider. Dette giver dem et blødere udtryk end normale spejle med en lige kant. Det giver en ekstra sans for detalje, som adskiller dem fra andre i spejle. Runde spejle kan bløde rummet mere op end store firkantede spejle. Derfor er der mange, som køber disse hos os.

ORGANISKE SPEJLE

Vi oplever en stor trend i organiske spejle, som ikke er fremstillet i standard mål. Spejle kan både anvendes funktionelt, men du kan også bruge dem som vægdekoration. De organiske spejle bidrager med noget anderledes og hyggeligt. Dertil er der ikke mange, som haver dem. Derfor kan du skille dig ud fra mængden ved at vælge spejle i specielle atypiske former.