DEKORATIONER & FIGURE TIL HJEMMET

VI SKABER HYGGE I DIT HJEM

Hos Nobostyle er vi vilde med anderledes interiør. Vi forsøger at forbinde den boheme livsstil med mange forskellige typer af nordisk interiør. Derfor har vi på vores rundrejse i Asien og Indonesien fundet mange forskellige typer af interiør, der kan passe ind i skandinaviske hjem. Du kan blandt andet finde et bredt udvalg af ler figurer i forskellige størrelser, samt figurer lavet i genbrugs teaktræ og beklædt med ler. Derudover har vi også nogle flotte vaser og karafler, som du kan pynt dit hjem op med.

LYKKEDYR FRA COZY ROOM

Hos Nobostyle kan du finde de skønneste små lykkedyr og sundhedsdyr fra Cozy Room. Disse unikke væsner, fås i både jern og guld og er en gengivelse af de originale fra Australiens Out-back. Her formede Aboriginal ifølge legender, for at kunne sprede lykke til sin ejer. Sunhedsdyret fås også i samme materialer, som lykkedyret nemlig i jern og guld. Dette dyr blev formet for at kunne bringe et sundt og langt liv til sin ejer, der vil beskyttes mod onde ånder og give sin ejer fornyet energi til sin hverdag. De skønne figurer er ikke kun designet til at give held og bringe et sundt og langt liv. De er nemlig også ekstrem søde at dekorere sit hjem med. De fås i 3 forskellige størrelser og passer til alle nordiske hjem og er samtidig lette at sammensætte med nogle flotte lanterner eller anden boligindretning.

ETNISK BOLIG INTERIØR

En af de ting vi er helt vilde med hos Nobostyle er etnisk boliginteriør. Det ligger i vores DNA at hente brugskunst hjem fra østen, som kan sammensættes med moderne og polerede møbler. Det er netop denne kombination af nordisk og boheme interiør, der er vores levebrød. Derfor kan du blandt andet også finde et unikt udvalg af stenfigure og unikke håndlavede perleæsker.