SPISEBORDSSTOLE OG TABURETTER

RUSTIKKE OG RÅ

Hos Nobostyle finder du stole til alle rum i dit hjem. Vi har alt lige fra lækre loungestole til behagelige spisebordsstole. Vore sstole springer meget i priser og størrelser, så vi altid er sikre på at kunne have noget, som du kan bruge. Vi har stole i mange forskellige stilarter, så det er let at mikse og matche med din stol uanset, hvordan din bolig er dekoreret og hvilke andre møbler du har i hjemmet. Du kan finde stole i højeste kvalitet fra anerkendte mærker som Nordal, Sika Design og Villa Collection. Vi har stole til alle rum i dit hjem.

SPISEBORDSSTOLE I VELOUR

Hos Nobostyle kan du finde spisebordsstole i mange forskellige varianter og størrelser. Vi har specielt udvalg vores stole, så vi har et bredt udvalg. På den måde kan du altid finde en stol, som vil passe til dig hjem, hvad enten du har et stort rustikt plankebord eller et stile og moderne klinkebord. Hos Nobostyle er vi vilde med spisebordsstole i velour fordi det bringer noget hyggeligt og varmt til et råt spisebord af træ. Udover at bringe varme til din spisestue, så er en spisebordsstol af velour også yderst komfortabel at sidde i. Du kan derfor nyde din middag i meget længere tid sammen med dine bedste venner og familie uden at du behøver at flytte dig til sofaen fordi du får ondt i ryggen. Vi har velour spisebordsstole fra Nordal både med og uden armlæn. Du kan derfor vil dine arme på spisebordsstolen, når i er færdige med at spise. Det gør dem mere afslappede og bekvemme at sidde i. Derudover er de også flotte at se på, når du ikke har dem i brug. De er designet i velour, men med et quiltet udseende, som er meget moderne.

RUSTIKKE TABURETTER

Se vores udvalg af rustikke taburetter i genbrugstræ. De findes både i sortmalede eller i vintage drivtømmer. Du kan få dem som skamler eller taburetter i flere størrelser, der matcher perfekt til det nordiske hjem.