Med en ægte passion for materialer og raffinerede teksturer, organiske former og farver præsenterer 101 Copenhagen indbegrebet af klassikere og must-have nyheder for både skandinaviske og internationale interiørkendere.

101 Copenhagen

101 København er et dansk designbrand grundlagt i 2017. Med en vision om at ære udsøgt kvalitet og håndværk omfatter kollektionen møbler, belysning og tilbehør i et tidløst, men moderne design.

Organiske former

Designet af 101 Copenhagen er solidt forankret i den skandinaviske jord og næret af japansk minimalistisk æstetik. Med vægt på kvalitetsmaterialer, teknikker og traditioner er mødet mellem Nord og Østen bemærkelsesværdigt i de holistiske samlinger i 101 København. Designtilgangen er dynamisk og præget af ytringsfrihed – at skabe unikke og tidløse stykker uden at gå på kompromis med leg og individualitet.

Designer teamet

Sans for detaljer og en fælles sans for æstetik er det, der driver de to hoveddesignere af 101 København, Tommy Hyldahl og Kristian Sofus Hansen. Ved at kombinere deres baggrunde og erfaringer fra henholdsvis modebranchen, Det Kongelige Danske Kunstakademi og rejser i Japan er en fortælling om minimalistisk, skulpturelt og konceptuelt design tydelig gennem kollektionerne.