VITRINESKABE OG KOMMODE

RUSTIKKE OG RÅ

RUSTIKKE VITRINESKABE FRA NORDAL

Et vitrineskab handler ikke kun om at kunne opbevare dit fine spisestel. Det er også et smukt og rustikt møbel, der i sig selv kan udsmykke et hvert hjem. Derfor kan du finde mange flotte skabe fra Nordal i vores sortiment. Et vitrine skab er ofte en definition af et åben skab, der ofte består af glaslåger i forskellige farver og stilarter. Nogle kan du finde i træ og andre fås i jern, så der findes et til næsten alle stilarter. Du kan få et, der står på fødder eller et der er fladt i bunden og derfor står direkte på gulvet. Du kan bruge et vitrineskab til din stue, din gang eller til dit badeværelse alt afhængigt af, hvor meget plads du har i dit hjem.

VITRINESKABE GIVER MERE PLADS I HJEMMET

Gode materialer og tidsløst design, er med til at pynte op i et hvert hjem. Et vitrineskab i træ, giver en hyggelig atmosfære, som kun et sommerhus kan give. Vælger du et i jern er det en rustikt og rå stil, der matcher i stort set alle nordiske hjem. Glaslågerne forvandler det kedelig skab til en smuk accessories til din stue., der kan forbinde dine rum. Vil du anvende det til dit badeværelse kan du opbevare håndklæder og sæbe, hvor du i spisestuen kan opbevare glas, tallerkner og fine vine. Glasset i lågerne bringer en elegance og lethed til skabet og giver det et let udtryk. Nogle vitrineskabe kan du hænge op på din væg, for at give mere gulvplads. Det indrammer og udsmykker din væg, som intet billede ville kunne gøre det. Det giver dig også mulighed for at kunne indrette dit hjem med flere møbler. Det er ikke alle, som vælger at bruge vitrineskabet til opbevaring. Der er mange butikker og restauranter, der anvender dem til pynt.

VITRINESKABE I JERN

Selvom din gulvplads er sparsom, behøver dit vitrine ikke optage al din gulvplads. Selv i hjem med sparsom gulvplads er der plads til et vitrineskab. Vitrineskabe til væggen findes ligesom gulvvitriner i alle materialer, farver og designs. Du kan bruge det til opbevaring og udstilling med dets smukke glaslåger. Du kan hænge dit flotte vitrineskab til væggen i spisestuen og bruge det som barskab, eller i soveværelset til entreen med flotte lys, billeder og andet boliginteriør.

SORTE VITRINESKABE TIL VÆGGEN

Er en vægvitrine ikke løsningen for dit hjem, kan et vitrineskab på ben måske være det helt rigtige valg for dig. Vælger du et vitrineskab, der står på fødder giver det mere plads på gulvet og får rummet til at syne større. Fordelen ved et vitrineskab frem for f.eks. en reol eller en hylde er, at du slipper for støvet. Alt dit flotte spisestel, vinsamling eller brugskunst vil være lukket inde bag glasset, fremfor at samle støv.