KRUKKER & VASER

VI SKABER HYGGE I DIT HJEM

KRUKKER OG VASER TIL HJEMMET

Hos Nobostyle finder du et unikt sortiment af krukker og vaser i forskellige stilarter.  Du finder blandt andet vaser med harlekin mønster samt bobbelvaserne i keramik. Vores sortiment byder også på en masse store gulvvaser, der giver et pift til hyggekrogen i dagligstuen. Brug evt. grene fra haven med skud på eller gæslinger. Disse behøver ikke vandes og kan passe sig selv også som tørrede.

ANTIKKE OG STORE KRUKKER

Hos Nobostyle har vi et bredt udvalg af store og antikke gulv krukker, der er specielt udvalgt fra Sydeuropa. Disse krukker er mere end 150 år gamle og har den skønneste patinerede belægning. Mange af dem har været anvendt som olivenkrukker og vil derfor stadig have et naturligt lag af olie indeni krukken. De kan tåle at stå både ude og inde, men skal frostsikres inden der plantes i dem. Du kan bruge dem som en flot dekoration til din stue med blot nogle tørrede grene i.

HARLEQIN VASER

Harleqin mønster er en stor trend både med spejle men også med vaser. Derfor kan du også finde de smukkeste krystalvaser i vores sortiment med harleqin mønster. De gennemsigtige vaser er neutrale i udtrykket, men detaljerne i krystallen gør dem unikke.