LAMPER OG LYSESTAGER

VI SKABER HYGGE I DIT HJEM

Hos Nobostyle finder du et helt særligt udvalg af lysestager af både håndlavede lysestager fra Egypten i alabaster og håndlavede keramik lamper fra Portugal. Du kan finde både rustikke og sarte lysestager, så du er sikret de passer til dit hjem. Vi har også lysestager i patineret glas, der skaber en helt særlig stemning uanset, hvor i hjemmet de placeres.

BOBBEL LAMPER

Se vores unikke udvalg af håndlavede keramik lamper i mange forskelligefarver og størrelser. En af vores favoritter er blandt andet vores bobbel lampe i marmor og mat sort. De kan tilføje noget råt men elegant i alle hjem. Det gode ved denne type lampe er at du kan sammensætte den med forskellige lampeskærme. Du kan derfor få en lampe, der passer til netop dit hjem.

ALABAST LYSESTAGER

Kender du vores alabast lysestager? Vi er vilde med disse håndlavede lysestager i alabaster fra Egypten. De fås i mange forskellige varianter og giver det smukkeste lys. Når de er tændt kan du se de sandaflejringer, som er en del af stenen. Du kan med fordel sammensætte lysestagerne med flere forskellige typer af alabaster lysestager. Når du sammensætter en rund alabast lysestage med en cylinder formet lysestage kan du skabe en god dynamik i udtrykket.

LOFTSLAMPER & LYSEKRONER

Du kan også finde et stort udvalg af flotte loftslamper og lysekroner hos os. Alle lysestager er fremstillet i et stilrent og elegant design. Se blandt andet vores lamper i messing og i stål med røget glas. De kan samle rummet på en helt unik måde. Brug dem over spisebordet eller i din dagligstue.