DAYBEDS & PUFFER

VI SKABER HYGGE I DIT HJEM

I vores sortiment har vi samlet et unikt sortiment af både daybeds og pudder i boucle og tweet. Vores puffer og daybeds findes i flere forskellige neutrale farver, der matcher til vores sofaer og lænestole. Vi har sofaer til både 2-3 personer, som du kan sammensætte med nogle af vores loungestole og lænestole. Det kan give noget mere dynamik i rummet med flere møbler fremfor en stor sofa. Det er mere indbydende og skaber en hyggelig atmosfære i dagligstuen, når der er flere lænestole.

PUFFER I BOUCLÉ

Hos Nobostyle er vi vilde med pudder! De kan bruges til mange forskellige ting i hjemmet. Du kan både bruge dem som siddeplads ved dit skrivebord eller sminkebord. De er også dejlige som en fodstøtte til en god lænestol eller til at sidde på ved sofabordet.

DAYBEDS I BOUCLÉ

Vi har samlet et flot udvalg af daybeds i bouclé, der er gode at bruge sammen med vores sofaer i boucle. De er også flotte at have stående i entréen, hvor du kan sidde og tage sko på i ro og mag. Vores daybeds er alle fremstillet i premium kvalitet i forskellige designs.