Etniske lanterner

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Lanterner

Vi skaber hygge i dit hjem

Hos Nobostyle kan du finde de smukkeste lanterner fra kendte danske designere som Cozy Room, Sirocco Living og Sika Design. Vi har lanterner i et etnisk design,, som giver en varme til dit hjem og herved en hyggelig atmosfære, som er sværd at finde. De er ikke kun flotte at se på med deres mange udskæringer, de er også yderst funktionelle. De kan stå både ude- og indendørs alt efter årstiderne og fås i mange varianter. Alt afhængig af, hvilken størrelse man ønsker vil disse kunne passe ind i størstedelen af alle danske hjem. Vi er vilde med disse smukke gulvlamper, der er produceret i mellemøstlig stil.

Lanterner fra Cozy Room og C'est Bon

I naturen findes der massere af inspirationskilder som man også kan se i det nordiske hjem inden for møbler og interiør. Dette tema udtrykker en hyggeligt og rar stemning som er dejlig at opholde sig i. Vi sælger b.la. rigtig fine ting fra COZY room som har en masse smukke ting som vi her på Nobostyle er med til at give de danske hjem. Deres plaider, lykkedyr, sundhedsdyr og deres populære dråbeformet lanterner er med til at give hjemmet en rigtig behagelig atmosfære der skaber trykke og hyggelige rammer.

Lanterner til ude og inde

Vores Lanterner arter sig rigtig godt til både ude og inde i det nordiske hjem. til de lune sommeraftner hvor solen har sænket sig og man sidder og nyder et godt glas vin, er der ikke noget mere hyggeligt en at se lyset fra lanternerne danse op på væggen med deres flotte detaljer som er udskåret i nogle helt fantastiske mønstre. Det giver virkelig det sidste touch på en fuldendt og dejlig sommer aften som kun Danmark kan tilbyde. I den travle hverdag hvor man er i gang med aftensmaden, er der ikke noget mere beroligende en at tænde op for en af vores fine dråbeformet lanterner. Lige så snart man har tændt stearinlyset i lanternen, er det som om at der falder en ro over hjemmet. Lanternes lys trænger ud gennem de detaljeret udskæringer og lyser stuen op på en helt speciel måde, som gør at man bliver helt afstresset af at kigge på de flotte detaljer. disse lanterne er med til at gøre vores og mange af de danske hjem personlige og rare at befærde sig i. Dette er bare én af de ting vi kan tilbyde på Nobostyle for at hjælpe dig til at skabe en hyggelig og rar atmosfære i din bolig.

Lanterner til alle typer hjem

Om du har et stilfuldt og nymordernet hus, eller et ældre hus med massere af historisk charme, vil disse lanterner passe perfekt ind i deres omgivelser. Lanternene skaber deres helt eget udtryk og hjælper til med at fuldføre den nordiske stil, som de fleste danskere har i deres bolig. Hvis i mangler lidt stemning ud til terressen eller udestuen, er disse lanterner med til at fuldende den hyggelige atmosfære.

 

 

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os