Lanterner & Lysestager

Skaber hygge i dit hjem

Vi har et stort udvalg af lanterner og lysestager, der kan hjælpe dit hjem med at få en hyggelig stemning. Du kan både finde lysestager i glas og alabaster. Det er de bedste til at kunne skabe en hyggelig atmosfære! Når du tænder lyset i disse lamper, vil de flotte udskæringer kaste det skønneste lys i rummet og give en helt unik hyggelig atmosfære.

Skab en hyggelig atmosfære med lysestage

Alle vores lanterner er gode at sammensætte med nogle boheme gulvtæpper eller puder, samt rustikke nordiske møbler. Har du også et hjem, der giver en arhhh-feeling over sig? En stemning kan være med til at give et hjem et specielt udtryk. Du kan fornemme stemningen i hjemmet lige når du træder ind. Derfor er der også mange, som vælger at få nogle flotte lysestager, der kan bidrage til denne stemning.

Lysestager fra Sirocco Living

Se også vores mukke Salt Hurricans. Saltlamperne er designet af Iza fra Siwa Oasen i Sahara ørkenen. Saltet kommer fra de store saltsøer i oasen og bliver hentet op af de lokale, der efterfølgende bearbejder de store saltblokke.I saltet er der mørke linier, som vidner om store sandstorme i Siwa. Sandet lander i søen og bliver en del af saltblokken, der skaber mørke linier. Fantastisk smukke og dekorative og med en en særlig historie.

Lysestager i krystal

En af de store trends lige nu er krystal lysestager, som giver et flot skær. Du kan også bruge dem som pynt.

3-7 hverdage

Fragt 49 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os