Lamper & Lanterner

Vi skaber hygge i dit hjem

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Etniske lanterner og lamper

Skaber hygge i dit hjem

Vi har et stortudvalg af lamper og lanterner samt lysestager, der kan hjælpe dit hjem med at få en hyggelig stemning. Vores lanterner er de bedste til at kunne skabe en hyggelig atmosfære! Når du tænder lyset i disse lamper, vil de flotte udskæringer kaste det skønneste lys i rummet og give en helt unik hyggelig atmosfære. Alle vores lanterner er gode at sammensætte med nogle boheme gulvtæpper eller puder, samt rustikke nordiske møbler. Har du også et hjem, der giver en arhhh-feeling over sig? En stemning kan være med til at give et hjem et specielt udtryk. Du kan fornemme stemningen i hjemmet lige når du træder ind. Derfor er der også mange som vælger at få nogle flotte lanterner og lysestager, der kan bidrage til denne stemning.

Lysestager fra Sirocco Living

Se også vores mukke Salt Hurricans. Saltlamperne er designet af Iza fra Siwa Oasen i Sahara ørkenen. Saltet kommer fra de store saltsøer i oasen og bliver hentet op af de lokale, der efterfølgende bearbejder de store saltblokke.I saltet er der mørke linier, som vidner om store sandstorme i Siwa. Sandet lander i søen og bliver en del af saltblokken, der skaber mørke linier. Fantastisk smukke og dekorative og med en en særlig historie.

Lanterner fra Cozy Room og C'est bon

 Den smukke brugskunst og interiør fra Cozy Room giver dig lyst til at forlænge tiden du bruger i dit hjem både sommer og vinter. Lanternerne er udstyret med et flot hulmønster, som kaster de flotteste skygger i dit hjem. Med levende lys i lanternerne vil det flotte mønster de har kaste sig ud i dit hjem og given behagelig og dæmpet atmosfære. Med brugskunst fra Cozy Room og C'est Bon  har du nu muligheden for at kunne indrette din bolig med eksklusive materialer. Vi elsker kombinationen mellem det rustikke og det hyggelige og det er netop dette som vores sortiment kan bidrage med.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os