Havemøbler & Lounge Møbler

Vi har samlet et unikt udvalg af eksklusive havemøbler til både terrasse og have. Du kan sammensætte din egen chaiselong sofa i både sort og antik grå. Det giver mulighed for at få en sofa, der passer præcis til dit hjem.

Chaiselong sofa til haven

Mange ønsker en havesofa til hele familien, hvor i kan nyde de mange soltimer. Med en chaiselong sofa har du en god kombination. Du kan både få benene op, slænge dig og samtidig er der plads til gæsterne. Du kan sammensætte din egen sofa og selv bestemme, hvor du vil have chaiselongen.

Havesofa med puf

Mange har ikke så stor en have eller plads på terrassen til en chaiselong sofa. Derfor kan du hos Nobostyle også sammensætte en sofa med en tilhørende puf. Puffen giver dig mere mobilitet og mulighed for at flytte den. Du kan sætte den til sofaen, når behovet opstår eller for at få ekstra siddepladser.

Havemøbler i flet

Vi er vilde med den franske landstil kombineret med det moderne og stilrene look. Derfor finder du i vores sortiment også designer havemøbler i eksklusiv sort flet. Den sorte farve er meget anvendt i sommerhus områder og giver en god kontrast til resten af huset samt terrassen. Det er stilrent og tidløst, hvilket gør at sofaen vil kunne overleve mange sæsoner.