Dybeds & Puffer

Vi skaber hygge i dit hjem

I vores sortiment har vi samlet et unikt sortiment af både daybeds og pudder i boucle og tweet. Vores puffer og daybeds findes i flere forskellige neutrale farver, der matcher til vores sofaer og lænestole. Vi har sofaer til både 2-3 personer, som du kan sammensætte med nogle af vores loungestole og lænestole. Det kan give noget mere dynamik i rummet med flere møbler fremfor en stor sofa. Det er mere indbydende og skaber en hyggelig atmosfære i dagligstuen, når der er flere lænestole.

Puffer i Bouclé

Hos Nobostyle er vi vilde med pudder! De kan bruges til mange forskellige ting i hjemmet. Du kan både bruge dem som siddeplads ved dit skrivebord eller sminkebord. De er også dejlige som en fodstøtte til en god lænestol eller til at sidde på ved sofabordet.

Daybeds i Bouclé

Vi har samlet et flot udvalg af daybeds i bouclé, der er gode at bruge sammen med vores sofaer i boucle. De er også flotte at have stående i entréen, hvor du kan sidde og tage sko på i ro og mag. Vores daybeds er alle fremstillet i premium kvalitet i forskellige designs.

3-7 hverdage

Fragt 49 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske møbler.

Personlig indretning

Følg os