plaider & tæpper

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Plaider

Skaber hygge i dit hjem

Se vores store sortiment af boheme puder, der matcher vores nordiske designer møbler. Vi får alle vores håndsyede puder fra Noeola. Vi har også puder fra Villa collection, der er præget med frynser og flotte mønstre. Du kan også finde store oversize puder lavet af garvet lakseskind fra nordsøen i tre forskellige nuance. Vi har plaider i mange forskellige prisklasser og størrelser, så du altid kan finde et tæppe til dit hjem, som passer i størrelsen til din sofa og det du skal bruge det til. Det er ikke alle, der vil have en plaid, som er 200cm lang, derfor har vi også plaider i en mindre størrelse, som kan passe til dit hjem.

Dekorative og varme plaider

Ofte sidder man i sofaen og mangler noget varmt. Derfor er det dejligt med en varm og lækker plaid. Hos Nobostyle finder du både bløde plaider i bomuld og nogle, som er super dekorative. Du kan bruge vores plaider både om sommeren og om vinteren. Om sommeren kan du bruge dem til de kolde sommeraftener til at have rundt om dig, når du sidder ude i haven og nyder de sidste aftentimer. Du kan også bruge dem om vinteren, når det er koldt udenfor og du gerne vil have varmen, når du sidder og hygger dig i sofaen. Del en af vores dekorative plaider med din ven eller partner, når du sidder i sofaen og ser en god film. Vi har plaider i mange forskellige prislejer og kvaliteter. På den måde er vi altid sikre på at vores kunder kan finde noget, som matcher til deres hjem og deres økonomi. Vi har plaider med frynser og plaider i smukke mønstre i simple stilarter. På den måde er det let at kunne tilpasse vores plaider til mange andre typer af puder og sofaer.

Flotte mønstrede plaider

Brug vores plaider til en simpel og elegant sofa, så din plaid kan komme til sin ret med dens unikke mønster. Du kan sammensætte vores plaider med ensartede og simple puder i en boheme stil med kvaster, der matcher vores plaider. Det er super let at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, når du har vores mønstrede plaider og sammensætter dem med vores boheme puder og lysestager samt lanterner. Vores lanterner er med til at skabe en unik atmosfære, som er svær at skabe med andre former for boliginteriør. Lav en lille hygge krog med vores plaider og boheme puder samt vores etniske lanterner med unikke udskæringer, der giver et helt specielt lys.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os