boheme puder

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Puder

Skaber hygge i dit hjem

Stort udvalg af boheme puder

Se vores store sortiment af boheme puder, der matcher vores nordiske designer møbler. Vi får alle vores håndsyede puder fra Noeola. Vi har også puder fra Villa collection, der er præget med frynser og flotte mønstre. Du kan også finde store oversize puder lavet af garvet lakseskind fra nordsøen i tre forskellige nuance. Hos Nobostyle finder du et bredt udvalg af puder, som med stor garanti vil passe til dit hjem og din personlige stil. Du kan derfor finde et stort udvalg af størrelser, farver, mønstre og tekstiler. Hos Nobostyle har du derfor mange forudsætninger for at finde noget, som passer til dig og dit hjem. Hvad enten du er på udkig efter nye puder til din sofa, lænestol, soveværelse, børneværelse eller til dine havemøbler, så kan du findet det hos os.

Puder med frynser

Hos Nobostyle finder du et bredt udvalg af puder i en boheme stil med nordiske designs. På den måde kan du mikse og matche vores boheme puder, med noget rustikt nordisk interiør. Sammensæt det eksempelvis med en rå trallebænk eller en rustik sofa. Vi har masser af puder med både frynser, kvaster og unikke mønstre, der gør os helt unikke i vores valg af puder. Du kan finde dem i mange forskellige størrelser, så du kan skabe et interimistisk look med både aflange og kvadratiske puder. Mange af vores puder er lavet i 100% bomuld, men vi har også puder i velour og med frynser og knaster i et macramé look.

Puder med flotte mønstre

Mange af vores puder kan være med til at give et afslappet og roligt look i sofaen. Derfor kan du både finde puder i et stilrent og elegant design, som r ensfarvede. Men du kan også finde puder med skønne etniske mønstre, kvaster, striber og meget mere. Alle vores puder er med til at kunne skabe en atmosfære i din stue. Har du eksempelvis puder, som er ensfarvede kan du med fordel sammensætte dem med nogle mønstrede puder, for at bryde med det simple og sarte udseende. Har du derimod mange forskellige farver i din stue, vil vores velour puder i et roligt og elegant design lige være noget for dig. Det er med til at skabe blikfang i din stue, når du matcher vores frynsepuder med velourpuder og mønstrede puder. Hos Nobostyle giver vi dig mulighed for, at kunne skabe alt fra et boheme look til et nordisk udtryk i dit hjem.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os