INDRET DIT HJEM PÅ NORDISK MANÉR

Rustikke møbler giver kant i hjemmet i alle nordiske hjem. Det kan være svært at finde frem til den helt rigtige indretning i hjemmet. Skal det være en hyggelig stemning eller en mere rå stil? Det er møblerne og interiøret, der afgør hvilken vibe dit hjem giver. Hos Nobostyle er vi vilde med at mikse stilarter. Vi er vilde med at bruge alle de rustikke og rå elementer fra norden til at skabe rammerne for et hyggeligt hjem med etnisk brugskunst.

Brug metal objekter i dit hjem, for at få noget kant. Du kan eksempelvis sammensætte et stålvitrineskab med en lækker blød sofa i en sart nuance. Det er denne skønne kombination af råt mixet med noget mere sart og blødt, der skaber en symbiose i indretningen.

Du kan tilføje etnisk interiør for at bløde op i det rå, ved eksempelvis at anvende lanterner fra mellemøsten.

Design
90% / 100%
Møbler
95% / 100%
Indretning
85% / 100%

KOMBINER MED RÅ ACCESSORIES

Indretning og design er en stor del af vores hverdag. Derfor er der flere og flere, som går op i at finde de helt rigtige møbler. Hos Nobostyle, syntes vi at det er en vigtig del af indretningen at finde møbler, som har DNA, charme og historie. Det gør dit hjem mere personligt, spændende og lettere at huske. Du kan gøre dit hjem unikt på mange måder. En af dem er måden, som du sammensætter din brugskunst med dine møbler. Vælger du eksempelvis kun organiske materialer, som træ kan det hurtigt blive for meget. Her vil det være en god ide at mikse det med ædelmetaller, som jern eller kobber og samtidig også tilføje lidt blødere nuancer, som eksempelvis puder og tæpper eller en sofa i velour.