Rustikke spiseborde & sofaborde

7-8 Uger

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Sofaborde, bakkeborde og spiseborde

Rustikke og rå

Sildebensborde & Kabeltromleborde

Er du vild med rustikke spiseborde? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af rustikke spiseborde lavet af genbrugstræ. Vi har et bredt sortiment af sildebensborde og kabeltromleborde. Sildebensparket er ikke kun brugt som gulv, det giver også en super flot effekt i spisestuen som bord. Vi har sildebensborde fra Raw Circle i mange forskellige olieringer. Vores kabeltromleborde er lavet af gamle kabeltromler fra industrielle kabeltromler, som har stået ude i mange år og givet det en unik patinering.

Hos Nobostyle kan du finde mange forskellige typer af borde. Vi har sofaborde, spiseborde, sideborde og dekorationsborde. Hvad enten du er ude efter et stort rustikt kabeltromlebord eller et lille fint dekorationsbord, så kan du finde det hos os fra anerkendte producenter i branchen. Du kan finde borde fra Villa Collection, Raw Circle, Sika Design og vores egen produktion. Du kan finde helt unikke borde, som ingen andre har. Vi har et stort udvalg af rustikke borde fra Raw Circle, som laver helt fantastiske borde af rustikt genbrugstræ. Mange af deres borde er lavet af gamle brugte kabeltromler fra byggepladser. Disse kabeltromler er rå og rustikke og passer perfekt til et nordisk hjem. De har en unik historie og hver har sit eget udtryk. Dette gør dem unikke og der vil derfor ikke være én, som er ens. Du kan derfor få et unika af et spisebord eller sofabord, der har sin egen personlighed.

Sofaborde med en personlighed

En af de andre borde, som vi er vilde med hos Nobostyle er vores unikke chakki borde. Disse borde er helt specielle fordi de er håndlavet fra indiske købmænd. De blev oprindeligt anvendt til at male mel på og derfor har de også en unik facon, som skiller sig ud fra mange andre sofaborde. De er håndlavet og skåret i indisk akacietræ og derfor vil alle deres flotte håndlavede aftegninger også være helt specielle fra bord til bord. Du kan få bordene i mange forskellige farver, så der altid er et bord, som kan passe ind til din stue uanset om du har helt hvidt, sort eller naturfarvet interiør og møbler. Det store runde bord er super praktisk fordi det kan opbevare mange ting og er samtidig robust, så det kan holde til mange forskellige ting.

Sideborde & Konsolborde

Vi har alle brug for et bord til vores stue eller vores soveværelse, hvad enten vi er klar over det eller ej. Mange finder først ud af at de skal bruge et sidebord, når de mangler et sted at ligge deres mobil og fjernbetjening, når de er gået i seng. Det kan også være du sidder i sofaen og mangler et sted at sætte din kaffekop, når du er færdig med at drikke den. Uanset, hvad formålet måtte være, så kan du altid finde et bord til det hos Nobostyle. Vi er vilde med de flotte dekorationsborde fra Villa Collection, der har en høj kant og er lavet i et elegant nordisk design. Den høje kant gør bordet let at sætte dekoration på og er designet med praktiske håndtag, så det er let at flytte rundt på.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os