Spisebordsstole & lænestole

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

14 dages returret

Spisebordsstole og Loungestole

Rustikke og rå

Hos Nobostyle finder du stole til alle rum i dit hjem. Vi har alt lige fra lækre loungestole til behagelige spisebordsstole. Vore sstole springer meget i priser og størrelser, så vi altid er sikre på at kunne have noget, som du kan bruge. Vi har stole i mange forskellige stilarter, så det er let at mikse og matche med din stol uanset, hvordan din bolig er dekoreret og hvilke andre møbler du har i hjemmet. Du kan finde stole i højeste kvalitet fra anerkendte mærker som Nordal, Sika Design og Villa Collection. Vi har stole til alle rum i dit hjem.

Spisebordsstole i velour

Hos Nobostyle kan du finde spisebordsstole i mange forskellige varianter og størrelser. Vi har specielt udvalg vores stole, så vi har et bredt udvalg. På den måde kan du altid finde en stol, som vil passe til dig hjem, hvad enten du har et stort rustikt plankebord eller et stile og moderne klinkebord. Hos Nobostyle er vi vilde med spisebordsstole i velour fordi det bringer noget hyggeligt og varmt til et råt spisebord af træ. Udover at bringe varme til din spisestue, så er en spisebordsstol af velour også yderst komfortabel at sidde i. Du kan derfor nyde din middag i meget længere tid sammen med dine bedste venner og familie uden at du behøver at flytte dig til sofaen fordi du får ondt i ryggen. Vi har velour spisebordsstole fra Nordal både med og uden armlæn. Du kan derfor vil dine arme på spisebordsstolen, når i er færdige med at spise. Det gør dem mere afslappede og bekvemme at sidde i. Derudover er de også flotte at se på, når du ikke har dem i brug. De er designet i velour, men med et quiltet udseende, som er meget moderne.

Spisebordsstole i læder

Spisebordsstole er mere end blot en siddeplads. Du kan bruge dem i køkkenet, når du skal holde kokken med selskab eller som en ekstra stol til dit sofa område, når du har gæster. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilken stil din spisebordsstol skal være i. Vælger du eksempelvis en spisebordsstol i læder, er der også en del praktiske aspekter i det. Du kan nemlig modsat stole i stof, tørre dem af hurtigt. Dette er super funktionelt og effektivt, når du har en stor børnefamilie eller venner med børn, som skal spise til middag hos jer. Du kan derfor hurtigt tørre dem over med en våd klud, hvis uheldet er sket og der skal tørres op. Derudover er de også meget rustikke og rå i designet, hvilket er super cool til et stilrent spisebord. På den måde bringer læderstolen noget anderledes og råt til din spisestue.

Hængestole til stuen

Mange er bekendte med de skønne hængestole, som kan fås i mange varianter og udgaver. Hos Nobostyle er vi vilde med hængestolene fra Sika Design, som du kan få i mange forskellige varianter og design. Hængestolen er ikke så udbredt i Danmark endnu, men er meget kendt rundt om i Europa. Vores hængestole fra Sika Design er designet til både at kunne hænge udenfor, men også indenfor. Pynt din terrasse med flotte hængestole i flettet rattan, der er modstandsdygtig overfor alt det danske vejr har at byde på. Du kan også have den hængende i din entré eller i din stue, for at skabe en hyggekrog, hvor du kan fordrive tiden med en god bog eller måske et glas vin. Mulighederne er mange og hængestolene fås i mange forskellige farver, så du har en stor mulighed for at at kunne matche den med dit øvrige boliginteriør. Der er også mange, som har den hængende i deres kontor eller på børneværelset.

Loungestole i velour

Hos Nobostyle finder du de smukkeste loungestole fra Nordal. Vi er vilde med dem fordi du kan bruge dem til meget mere end bare at læse en bog i stuen. De er designet med store runde hynder i velour, der giver loungestolen en indbydende effekt. Stolen er ikke kun flot at se på med sit elegante guldfarvede stålstel. Den er også yderst behagelig at sidde i. Med sine store hynder i et quiltet design, kan du bare læne dig tilbage og blive suget ned i den lækre loungestol. Du kan få stolen i forskellige farver, så du har en mulighed for at sammensætte den med dine øvrige møbler. Vi har både en sart farve og en mere rå farve, så du altid har en mulighed for at finde en, der kan passe til dit hjem. Du kan også bruge loungestolen til dit spisebord i stedet for til stuen. Det bløde velour stof er med til at bryde med de rustikke og rå spiseområde og i stedet givet det en skøn og varm atmosfære. Der er også mange, som vælger at bruge den til deres kontor eller i soveværelset. På den måde kan du altid sidde godt, hvad enten det er til dit skrivebord eller som pynt i dit soveværelse eller børneværelse.

3-7 hverdage

Fragt 35 DKK

Stort sortiment

30 dages returret

Nordisk og boheme interiør til dit hjem

Kombiner en afbalanceret indretning af indonesisk brugskunst og nordiske rustikke møbler.

Personlig indretning

Følg os