SÅDAN INDRETTER DU DIT HJEM I EN BOHEME STIL

DET HANDLER OM ATMOSFÆRE

Du kan indrette dit hjem med boheme interiør i mange varianter. En af de mest kendte måder at indrette sit hjem med boheme interiør, er ved at integrere maritime og etnisk brugskunst. Det kunne være et par flotte store guldlanterner med mange udskæringer, der kan give et flot lys. Det kan også være nogle store salt lysestager, som har et flot og hyggeligt skær med levende lys i.

En anden måde du kan skabe en bohemian vibe i dit hjem, er ved at bruge nogle duftpinde med kvaster eller  tørrede blomster, der ligner sydlandske planter. En anden måde at gøre dit hjem boheme er ved at tilføre dit hjem fjerkranse, fjerhalskæder eller totems fra indianere, krigere, stammer eller andre etniske kulturer.

Det behøver ikke kun at være brugskunst, som du indretter dit hjem med. Du kan også tilføre en boheme effekt ved at indsætte etniske møbler. Det kunne være et kinesisk vitrineskab i højglans eller et fototapet med etniske personer. I bund og grund er det alt, hvad der kan få dine tanker væk fra Danmark og i stedet hen til en anden kultur. Et hjem der rummer mange forskellige kulturer under samme tag er et spændende hjem med meget DNA. Det skaber i sig selv en historie.

Du kan enten selv have hentet det hjem fra en ferie eller købe dig til det. Uanset hvad så er det sjovt at vide, hvor din brugskunst kommer fra og hvilken betydning den har haft. Tager du eksempelvis en drømmefanger og hænger op, vil den ikke kun være flot med sine mønstre og fjer, men også have en effekt og en spirituel tilgang fra produktions vinklen. De blev eksempelvis brugt for at at holde onde drømme væk. Du vil derfor tænke på det, hver gang du ser den og dine gæster vil føle a du er berejst og et dannet individ.