Duftpinde & Duftlys

Duftpinde & Duftlys

Vi skaber hygge i dit hjem

Hos Nobostyle kan du finde alt du skal bruge til dit hjem for at gøre det hyggeligt. Se blandt andet vores unikke sortiment af duftpinde fra både Villa Collection og Cozyroom og C'est Bon. Vi har udvalgt et specifikt sortiment af duftpinde med forskellige udtryk, som gør det let for dig at give dit hjem en hyggelig  atmosfære. Du kan både finde rustikke krukker og mere enkle og stilrene. Du kan her finde duftpinde, der dufter af den forfriskende Bluebell Rain, Jasmine Pomegranate og Rain Forrest alt efter, hvad du foretrækker til dit hjem.

Duftpinde kan skabe en behagelig og hyggelig atmosfære

Med duftpinde kan du påvirke stemningen i dine rum, hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdet. Alt afhængig af, hvilken duft du vælger, så kan du skabe en frisk, sød eller hyggelig atmosfære. Du kan skabe en frisk stemning med citrus dufte, en julet stemning med krydderurte dufte, en romantisk stemning med tunge dufte. Duftpinde spreder på diskret vis, en behagelig duft i diet rum de står i. Derfor er der mange, som stiller dem i et stort rum, så duften kan sprede sig i et større rum. Duftpinde kan på mange måder give den samme effekt som duftlys. Levende lys giver hos mange en hjemlig og hyggelig stemning, som emmer af liv set udefra. Anskaffer du dig duftpinde til hjemmet i stedet for duftløs, så kan du undgå risiko for brandfarlige situationer. Du behøver ikke være til stede i rummet hele tiden, men kan sagtens gå fra dem modsat duftlys. Du vil altid tænke over om du har husket at slukke lyset, selv når det er duftlys. Derfor er duftpinde en bedre løsning samtidig med det pynter op i dit hjem.

Find frem til den duft der matcher dit hjem

Vores lugtesans er en af vores primitive og vigtige sanser. Det er ikke altid vi er bevidste om, hvor tit vi bruger vores lugtesans. Vi bruger den når vi skal vælge vores vaskepulver, rengøringsmidler og meget mere. Når du får duftpinde i dit hjem, vil duften forplante sig på en mere jævn måde, så du ikke altid opfatter at du har dem i rummet. Der vil dufte af et rent hjem hele dagen, selvom du ikke har gjort hovedrent. Mange vælger en mere frisk duft til sit badeværelse, når de skal finde frem til den rette duft. Badeværelset er for mange et rum med en tung atmosfære. Det kan nogle duftpinde være med til at ændre på. Duftpindene kan nemlig tilføre et friskt pust til badeværelset, så den gode stemning møder hvem end, der træder ind i rummet. Virker din bolig for tom af og til, kan duftpinde være med til at skabe stemning og liv i hjemmet. Duftpindene vil bidrage med en diskret duft i det rum du har sat det i. Brug derfor også duftpindene til at gøre dit hjem mere personligt og velkendt for dig selv, din familie og dine gæster.

Duftpinde fra C'est bon, Villa Collection og Sika Design

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til dufte. Men det er ikke kun duften, der er vigtig, det er også et spørgsmål om, hvordan selve flasken ser ud. Vi har mange forskellige typer af flasker i vores sortiment, så du altid kan finde en flaske, der matcher dit hjem. Vi har helt enkle sorte flasker med sorte kvaster fra C'est bon, men du kan også finde enkle flasker i et krystal look, med både hvide og sorte kvaster. Er du ikke til kvaster kan du også finde nogle i keramikkrukker, fra Villa Collection i flere nuancer alt efter om du kan lide det mere rustikke look eller et mere sofistikeret og elegant look.

Brug forskellige duftpinde afhængigt af årstiden

Det er særligt i de kolde måneder at mange ønsker sig en hyggelig atmosfære i hjemmet, da man også opholder sig mere indendørs. Kombiner dine duftpinde med lysestager, bløde plaider og tæpper eller lysestager. På den måde kan du skrue op for varmen og hyggen indendørs, mens det udenfor bliver koldere og mere barskt i vejret.

0